Word lid

Wil je lid worden van ZZPRO? Dan ben je van harte welkom! Als lid zijn de activiteiten voordeliger, krijg je je eigen profiel op de website en heb je toegang tot de activiteiten die alleen voor leden zijn, zoals het varen in de zomer of de kerstpakkettenborrel in december. Daarnaast promoten we jou en weten de andere leden je te vinden voor dat waar jij specialist in bent. Zo wordt ondernemen leuker en makkelijker!
Het lidmaatschap is 85 euro (geen btw) per kalenderjaar. Meld je je na 1 juli aan? Dan betaal je het eerste jaar 55 euro (geen btw). Je ontvangt de factuur voor je lidmaatschap na aanmelding. In de daaropvolgende jaren ontvang je de factuur in februari. Je lidmaatschap gaat in zodra we je betaling ontvangen hebben.

Mocht je onverhoopt geen lid meer willen zijn, dan kun je je vóór 31 december uitschrijven door te mailen naar: info@zzpro.nl. Vanaf het daaropvolgende kalenderjaar is je lidmaatschap dan opgezegd.

Aanmelden doe je simpel, via onderstaand contactformulier.*

Aanmelden

8 + 15 =

*Liever eerst een keertje kennis komen maken? Bekijk de agenda, mail naar info@zzpro.nl en we zien je graag bij één van onze activiteiten!

Ontdek onze activiteiten