borrel

09 september 2022 16:00

Vrijdagmiddag borrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

25 mei 2022 10:00

Netwerken in de natuur

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Kralingse Bos

ontbijtserie

special

22 juni 2022 19:15

Vaarborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Wine bar Mendoza


 

Een workshop van ons nieuwste lid Valentina Gritti. Een multisensorische ervaring waarbij u verschillende pralines proeft in combinatie met specifieke geluiden en muziek.

Hoe beïnvloedt geluid onze smaakperceptie? En welke rol spelen onze herinneringen en gevoelens? Doe mee aan deze proeverij workshop speciaal voor ZZPRO leden.

De kosten van het evenement worden gedekt door ZZPRO, terwijl het proefdoosje op eigen kosten is. De prijs van de box is € 35,00 en bevat maar liefst 15 verschillende pralines (5x3) plus speciale geluidscompositie. U kunt de doos dus delen met twee andere mensen bij u thuis (of ze allemaal opeten!). Het evenement vindt plaats via zoom op donderdag 27 mei van 20.00 tot 21.30 uur.

Een bEat Dinner project van de food experience designer Valentina Gritti en de componist en multi-instrumentalist Leonardo Prieto Dorantes. Voor de proeverij gaan we gebruik maken van 100% plantaardige pralines, geproduceerd door een lokale chocolatier uit Delft, Dopaminechef. Ze bevatten noten en pinda's.

Aanmelden via deze link: https://forms.gle/LAZ4wtrnVXVajgbr5. Aanmelden is mogelijk t/m donderdag 20 mei.