Linda Sibrandi
Zen by Nature
Linda
Sibrandi

Linda Sibrandi

Yoga docent & Mind-Walk trainer
  • Zorg, Welzijn & Gezondheid
Iedereen is uniek. Daarin ligt je kracht. Je eigen pakket van talenten, waarden, behoeften en grenzen maakt wie je bent. Dat is jouw eigen natuur.

Ik geloof erin dat als je leeft volgens je eigen natuur dat dat rust geeft. Maar ook omgekeerd, je hebt rust nodig om bij je eigen natuur te komen en te blijven. Dat is in de huidige maatschappij niet altijd even makkelijk.
Met Zen by Nature wil mensen helpen weer rust te vinden vanuit zichzelf. Door een rustpunt te bieden in de hectiek van alledag. Uit het hoofd en weer in contact te komen met het lichaam. Stilstaan bij jezelf om te voelen wat je werkelijk nodig hebt en van daaruit weer in beweging komen.

Wekelijks geef ik yoga en Mind-Walk lessen in mijn eigen studio aan de rand van Schiebroek en in de naastgelegen parken. Rustige lessen, die zijn opgebouwd aan de hand van een thema, waarop de oefeningen zijn afgestemd.
Daarnaast geef ik workshops waarbij ik uitgebreider stilsta op de thema's en de yogafilosofie.
Zo is het combinatie van beweging, ontspanning en bewustwording.

Naast de yogalessen in mijn eigen studio ben ik ook verbonden aan het online platform ME-WE E-learning. Ik maak hiervoor korte video's met yoga oefeningen die de thema's van de cognitieve oefeningen ondersteunen.

De studio van Zen by Nature ligt op het bedrijventerrein van Schiebroek en bestaat uit een yogazaal en een thee/workshopruimte met een grote tafel. Op de momenten dat er geen lessen zijn is er de mogelijkheid de studio te huren voor een workshop, vergadering, oid.