Willy Sietsma
WiSearch Counselling en Coaching
Ja
Willy
Sietsma

Willy Sietsma

Coach-counsellor gespecialiseerd in begeleiden van herstel na narcistisch misbruik
'Het houdt nooit op!" Dat klopt, het gedrag van een narcist houdt nooit op. Na de relatie is de kans juist groot dat het gedrag escaleert.

Weet dat je hem of haar nooit kunt veranderen. Je kunt wel veranderen hoe jij er in staat en er mee omgaat.

Ik help vrouwen en mannen met een narcistische (ex) partner de regie over zichzelf en hun leven terug te nemen zodat ze hun leven weer in vrijheid kunnen genieten.

Hun fundament en (zelf)vertrouwen is door de narcist stelselmatig afgebroken. Door de focus te verleggen naar zich zelf, hun fundament weer op te bouwen en te weten wat wel en niet te doen in contact met de narcist, eventueel ook voor hun kinderen, worden ze weerbaar(der), veerkracht(er).

Iedereen kan te maken krijgen met narcisme. Het komt niet alleen in relaties voor, maar ook onder familieleden, vrienden, collega’s, leidinggevenden, rechters, advocaten en helaas ook onder coaches, trainers, mediators en meer. Onder mannen en vrouwen. In alle geledingen van de maatschappij.

Omdat veel mensen narcisme niet of nauwelijks kennen en daardoor zwaar beschadigd raken, informeer ik over narcisme via artikelen, video’s, social media en lezingen.

Niet om een diagnose te leren stellen of een stempel te drukken. Het gaat er om dat je, als je weet waar je mee te maken hebt, adequaat kunt reageren om jezelf en/of je praktijk/bedrijf te beschermen.

Ik geef niet alleen live een-op-en begeleiding, workshops en trainingen, maar ook online. Hierdoor kan ik wereldwijd Nederlandstalige vrouwen en mannen begeleiden. Ik coach en train vanuit liefde en gelijkwaardigheid, direct, met humor. Ik beweeg mee en stel grenzen.

Ik werk samen met mediators, advocaten, financieel experts, hulpverleners en therapeuten. Hun begeleiding vult aan op de mijne en andersom.

In mijn e-books kun je meer lezen over narcisme, de kenmerken, herstellen er van en wat te doen als de relatie nog bestaat. In mijn tips & inspiratiemails ga ik er nog dieper op in.