Wendy Pereboom
Monologo Communicatie Ontwikkelaars
Wendy
Pereboom

Wendy Pereboom

Grafisch Vormgever
Gezien worden, dat is de basis van succesvolle communicatie. Maar hoe wil je gezien worden, en door wie? Monologo maakt organisaties zichtbaar en herkenbaar. Wat jij wilt communiceren vertalen wij in een frisse en originele vormgeving. En we zorgen ervoor dat de boodschap op het juiste moment op de juiste plek komt.

Wij ondersteunen daar waar nodig. Of je nu een starter bent of een organisatie die zijn communicatie al op de rit heeft staan.

Startende ondernemers ondersteunen we met een ‘starterskit’. Wij ontwerpen een logo dat aansluit bij de identiteit van de organisatie en professionele visitekaartjes. Bovendien hebben wij een prima aanbod voor een starters-website. Staat de communicatie van je organisatie al helemaal op de rit? Dan kijken we samen hoe we die kunnen doorontwikkelen. Zodat je organisatie verder kan groeien en bloeien.
Persoonlijk contact staat aan de basis. Als klein, eigentijds bureau werken we niet met account managers of andere tussenschakels. Je zit altijd direct met de ontwerper aan tafel.

Zin in een kop koffie? Mail of bel me!

Groeten,
Wendy Pereboom