Rocky Berkhof
Rocks IT Consultancy
Nee
Rocky
Berkhof

Rocky Berkhof

IT consultant (IT projectleider, teamleider, scrummaster)
  • Automatisering & ICT
  • Coaching & Counselling
  • P&O / Recruitment / HR
  • Software
Sinds 2005 actief in de IT-branche en ervaring in de domeinen change-/projectmanagement, procesconsultancy en testconsultancy. Met kennis en ervaring op het gebied van aansturing/coördinatie in software testing, software-ontwikkeling, in verschillende omgevingen, zorg ik ervoor dat uw projecten of changes succesvol worden afgerond. Conform uiteenlopende methoden van Prince2, TMap Next, ITIL v3 tot Agile/Scrum. Daarnaast is er ruime ervaring op het gebied van het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfs-, afdelings- en IT-processen conform BPMN.

Ik onderscheid mij op het gebied van resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden, het nemen van initiatieven en dragen van verantwoordelijkheid, maar met name door mijn buitengewone doorzettingsvermogen. Ik hecht waarde aan een werkomgeving waarin openheid, betrokkenheid en collegialiteit centraal staan en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel ervaring met het aansturen van projecten & changes met hoog risico profiel en het aansturen van grote teams (van 5 tot +/- 30 personen). Ik ben gewend om binnen complexe omgevingen te opereren en om onder hoge druk te presteren.

Mijn leiderschapsstijl kenmerkt zich als dienend met een flexibele en frisse insteek. Leidinggeven met visie waarbij motiveren, coachen, vertrouwen en humor hoog in het vaandel staan.

Ik zie mijzelf als een echte ondernemer. Een professional met visie. Ik wil mooie opdrachten aanpakken waar ik energie van krijg. Resultaten neerzetten waar de klant trots op is en baat bij heeft en tenslotte zorgdragen voor een gedegen kennisoverdracht.

Mijn ambities liggen op het gebied van change-/projectmanagement, testconsultancy & procesconsultancy.

Persoonlijke eigenschappen:
Gedreven, verantwoordelijk, snel tot de kern, doorzetter, sterk analytisch vermogen, stressbestendig, communicatief sterk, efficiënt.

Methoden/technieken:
Prince2, ITIL, Agile, Scrum, Kanban, TMAP Next, ISEB /ISTQB, ASL, BiSL, BPM(N)