Pia Bronsveld
Verwoorden
Pia
Bronsveld

Pia Bronsveld

Schrijfster jubileum en levensboeken
Persoonlijk profiel ondernemers
Voor het opstellen van je profiel voor je website, een publicatie of presentatie, je Facebook- of LinkedInpagina kan ik je helpen met het beschrijven van je bedrijf en het voorstellen van jezelf. We praten met elkaar, ik stel jou vragen en ik zorg voor een aansprekende tekst die een verbinding maakt naar jouw klanten.
Je kunt mij vanzelfsprekend ook de door jou aangeleverde tekst laten redigeren en/of corrigeren.

Boek ondernemer
Wanneer een werknemer, die lang bij je gewerkt heeft, met pensioen gaat, kan ik een persoonlijk cadeau fabriceren. Dit doe ik door met voormalige en huidige collega’s, samenwerkingspartners en opdrachtgevers te spreken. De anekdotes, typeringen en herinneringen over de persoon in kwestie vervat ik in een vloeiend verhaal. Samen met aangereikt fotomateriaal laat ik hiervan een boek vervaardigen. Het boek kan als afscheidscadeau voor de gepensioneerde dienen.

Boek particulieren
Wil je voor je vader of moeder een levensboek laten opstellen? Ik interview jouw familielid een aantal keren en ik verwoord de herinneringen en gebeurtenissen in een leesbaar verhaal. Met foto’s erbij maak ik hiervan een boek, wat een verrassend cadeau is voor familie en vrienden.

Ben je van plan je eigen levensverhaal op papier te zetten? Ik kan je daarbij begeleiden en je motiveren om dat doel te volbrengen.

Heb je interesse? Laat dat mij weten. We kunnen zonder verplichtingen met elkaar praten. Ik hoor graag van je!