Mirjam Fondse
Wedding Plan It/ Ceremoniemeester
Mirjam
Fondse

Mirjam Fondse

Weddingplanner & Ceremoniemeester
  • Evenementen & Organisatie
Trouwen in Rotterdam

Ga je trouwen in Rotterdam en heb je een handje hulp nodig? Neem dan contact op met Weddingplanner Rotterdam/ Wedding Plan It. Gespecialiseerd in deze leuke, boeiende stad met heel veel verschillende soorten locaties om in te trouwen, feest te vieren, te dineren en de mooiste dag van je leven te beleven.

Kijk voor de eerste informatie op de site www.weddingplanner-rotterdam.com of Wedding Plan It.
Kom je via ZZPRO, dan krijg je een leuke attentie. Maar bovenal krijg je een goed georganiseerde, Rotterdamse bruiloft!

Waar kun je aan denken bij een Rotterdamse bruiloft?

Een groene bruiloft
Hierbij kun je denken aan een ecologisch verantwoorde bruiloft. Maar ook aan de heel veel plekken in parken waar je kunt trouwen. Bekijk je de stad vanaf grotere hoogte als vanaf de Euromast, dan zie je hoe groen deze stad eigenlijk is.

Klassieke bruiloft
Er zijn alsnog nog heel veel mooie, klassieke gebouwen in het Rotterdamse. Van het prachtige stadhuis tot sociëteit de Maas, van het Zalmhuis tot diverse andere gelegenheden. Wil jij een klassieke bruiloft? geef dan de zorg uit handen bij Weddingplanner Rotterdam.
IMG_3361

Hip & Happening
Behalve groen en klassiek is Rotterdam natuurlijk een stad in beweging. De leukste pop-up restaurants en hipste tenten. Van het hypermoderne Nhow tot Annabel. Ga jij mee in de beat van de stad? dan dreun ik met je mee.