Karinthie Vakantie Villa
Karinthië Vakantie Villa
Karinthie
Vakantie Villa

Karinthie Vakantie Villa

Verhuur van vakantiehuis in Oostenrijk, Karinthië
  • Horeca & Catering
Karinthië Vakantie Villa is een zeer recent gebouwd vakantiehuis in het puntje van Karinthië op de grens met Italië en Slovenië. Het is geschikt voor zeven personen, beschikt over twee slaapkamers en een slaapzolder, een ruime woonkamer, een goed ingerichte keuken en een zeer fijn zonneterras aan de voorzijde van het huis en een zeer ruime, open tuin aan de achterzijde.

Karinthië is een groot gebied in het vakantieland Oostenrijk. Je vindt hier oude stadjes, meer dan 1000 meren, grillige bergen en heel veel activiteiten om te ondernemen. Denk aan skiën, touren, langlaufen, rodelen en natuurlijk schaatsen op de Weissensee in de winter. In de zomer kun je paragliden, zwemmen, zeilen, wandelen, hiken, fietsen, mountainebiken, rondslenteren in de oude stadjes, of gewoon even helemaal niets doen.

Ons huis staat op 50 meter afstand van het Dreiländereck met Slovenië en Italië. Een fascinerend uitzicht met de ene kant de grillige Dobratsch en de andere kant het glooiende gebergte van het Dreiländereck.

Speciaal voor ZZPRO leden; buiten het hoogseizoen krijg je 10% korting op de huur van het huis en natuurlijk een extra leuk welkomstpakket. Het hoogseizoen zijn alle schoolvakanties. Neem contact op via en wellicht vier jij vakantie in mijn vakantiehuis nabij Villach of organiseer jij hier een kleinschalige training voor jouw klanten.

Ciao! Mirjam