Jessica Kelder
Tekstbureau Trefpunt
Ja
Jessica
Kelder

Jessica Kelder

Tekstschrijver, tekstredacteur, tekstcorrector en schrijfcoach
  • Taal, Tekst & Communicatie
  • Training & Opleiding
Tekstschrijver:
Waarom je doet wat je doet weet je vaak wel, al was het maar intuïtief. Maar als dat verhaal op papier moet, blijkt dat een hele opgave. Een heldere tekst op je website, waardevolle blogs publiceren, prettig aanwezig zijn op social media: zo makkelijk is dat nog niet. En dus stel je het uit of laat je het maar zitten. Zonde, want je kunt pas doen wat je wilt doen, als mensen je weten te vinden. Als tekstschrijver help ik je graag. Mijn schrijfstijl is klantvriendelijk, toegankelijk en vlot.

Tekstredacteur en tekstcorrector:
Verandert of veranderd? Hen of hun? Wel of geen spatie? Als je schrijft, wil je niet de hele tijd over al die regels na te hoeven denken. Maar je wilt wél dat je tekst foutloos de deur uitgaat. Als tekstcorrector doe ik met plezier die laatste check voor je. Worstel je ook nog met de opbouw? Geen probleem. Dan zet ik mijn redacteurenbril op en lees ik met je mee.

Individuele cursussen zakelijk schrijven en Nederlandse taal:
We krijgen er op de één of andere manier allemaal mee te maken: schrijven tijdens ons werk. Niet iedereen vindt dat ... eeeeh.... even leuk. Maar waarom iemand worstelt met schrijven verschilt per persoon. Gebrek aan inspiratie? Moeite om structuur aan te brengen? Faalangst? In de individuele cursus zakelijk schrijven help ik je met dat waar jij tegenaan loopt. Praktisch, zodat je alle vaardigheden gelijk kunt toepassen. Naast de cursus zakelijk schrijven, geef ik ook een basiscursus Nederlands.