Eveline van Dijk
Enileve Natural Healing
Eveline
van Dijk

Eveline van Dijk

E.E.N® therapeut
Ik ben Eveline van Dijk en mijn doel is om vrouwen tussen de 30 en de 45 op een natuurlijke manier weer in balans te laten komen.

Niet goed verwerkte emoties van vroeger kunnen een oorzaak zijn van blokkades in je lichaam. De stroming van water in een beek gaat nog wel om 1 steen heen maar b meerdere stenen houden het water tegen. Deze blokkades geven allerlei klachten, lichamelijke en geestelijke. Je voelt je uit balans.
Tijdens de behandeling werken we aan het zelfgenezend vermogen dat iedereen bezit. Bewust worden van (oude) overtuigingen, (oude) angsten of familiaire belasting brengen heling tot op zielsniveau. Gebruikmakend van verschillende testmethodes, zoals de spiertest, polsdiagnostiek of pendel, kijk ik welke technieken het meest effectief zijn om jou te helpen. Technieken uit de Oosterse, Chinese en westerse geneeswijzen ondersteunen jouw proces om in balans komen.

Vind weer balans tussen lichaam, ziel en geest!

Na een studie tot kinesioloog heb ik een studie tot E.E.N®therapeut gedaan. Deze laatste studie heeft in mij heel veel veranderd. Het heeft mij innerlijke rust gebracht.