Over ZZPRO

Een groep enthousiaste, professionele, Rotterdamse ondernemers die samen het leven als zelfstandige nóg leuker maken. Zo zou je ons het beste kunnen omschrijven. We zijn opgericht in 2012 en zijn sindsdien een actief netwerk dat elkaar opzoekt, met elkaar praat en van elkaar leert.
Dat doen we op een laagdrempelige manier, waarbij iedere zelfstandige professional welkom is. Bij ons geen toelatingseisen, gedwongen aanwezigheid of verplichte omzetdoelen. We vinden het gewoon leuk om je te leren kennen. We merken al jaren dat onze leden elkaar vanzelf weten te vinden als er een klus voorbijkomt. ZZPRO’ers denken aan elkaar, zo simpel is het.

Als lid kan je zelf kiezen hoe actief je bent. Als je wilt, zijn er elke maand activiteiten waar je aan mee kunt doen of die je kunt helpen organiseren. Hier vind je bekende gezichten én leden of introducees die je nog niet kende. Maar elkaar 1-op-1 opzoeken, alleen naar de kerstpakkettenborrel komen of een tijdje wat minder actief zijn kan ook. Jij bepaalt.

We vinden het belangrijk dat je weet dat we een non-profitorganisatie zijn. Jouw contributie gaat volledig terug naar de vereniging, zodat we de leukste en meest leerzame activiteiten kunnen blijven organiseren. ZZPRO wordt draaiende gehouden door een vrijwillig bestuur en het enthousiasme en de betrokkenheid van de vele actieve leden. Samen maken we van ZZPRO het leukste netwerk voor zzp’ers in Rotterdam! En we vinden het helemaal gezellig als ook jij mee komt doen.

Het bestuur van ZZPRO bestaat uit:

  • Jessica Kelder (voorzitter)
  • Viviane Strik (secretaris)
  • Marco ten Hove (penningmeester)
  • Pieter Kuiper (algemeen bestuurslid)

Meer te weten komen over ondernemen in Rotterdam?
Kijk op www.ondernemen010.nl.