borrel

20 oktober 2022 20:00

Feest ZZPRO 10 jaar!

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Het klooster Oude noorden

workshop

17 november 2022

Werkbezoek Iwan Klein

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Iwan Klein

ontbijtserie

04 november 2022 08:30

ZZPRO in zaken ontbijt

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Gusto Italiano

special

20 oktober 2022 20:00

Feest ZZPRO 10 jaar!

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Het klooster Oude noorden


 

10 jaar ZZPRO, er is in die tijd een hoop gebeurd. We hebben mensen zien groeien in hun vak, als mens, als ondernemer. Er zijn zakelijke en liefdesrelaties ontstaan en er zijn relaties verbroken. We hebben helaas ook blijvend afscheid moeten nemen van mensen. Maar altijd was daar het bestuur.

 

Binnen het bestuur is er een hoop gaande. Drie van de vijf ondernemers hebben een (deeltijd)baan gekregen en zijn veel minder gaan zelfstandig ondernemen. Het bestuur is daarom niet meer representatief voor de grote groep ondernemers die ze vertegenwoordigt. Daarom willen we gefaseerd gaan vernieuwen & verjongen. Gefaseerd, maar wel binnen afzienbare tijd.

Vier vacatures

We zoeken belangstellenden voor de volgende functies; voorzitter, penningmeester, bestuurslid voor de evenementen en een algemeen bestuurslid. Onze sterke voorkeur gaat uit naar de jongere (in leeftijd) ondernemer, vanwege de continuïteit. Maar ben je een oudere ondernemer en jong van geest, dan ben je ook van harte welkom. En ach, wat oud tegenwicht kan eigenlijk ook geen kwaad. Kortom, wil je eens aan het roer staan van “het leukste netwerkclubje van Rotterdam” (aldus Bert van Leeuwen), maak het kenbaar bij ons. We zullen je met open armen ontvangen.

Binnen nu en een week komen de vacatures op de website en gaan we het breder kenbaar maken. Ben jij meteen enthousiast om één van de stokjes over te nemen? Dan weet je ons te vinden.

     

Bert van Leeuwen, huidige voorzitter. Hij geeft het roer graag over. 

 

Johan Kauffman, meer tijd voor het wielrennen.. 

Arie Smitskamp, huidig algemeen bestuurslid, werkt ondertussen bijna fulltime bij z'n werkgever

Mirjam Fondse, gaat voor de klas staan en stopt met organiseren van evenementen. 

 

Paul Kampman, secretaris, die blijft gewoon nog een tijdje in het bestuur zitten!