borrel

workshop

ontbijtserie

special


 

10 jaar ZZPRO, het was een fantastische tijd. Drie van de vijf ondernemers hebben een (deeltijd)baan gekregen en zijn veel minder gaan zelfstandig ondernemen. Het bestuur is daarom niet meer representatief voor de grote groep ondernemers die ze vertegenwoordigt. Daarom willen we gefaseerd gaan vernieuwen & verjongen. Gefaseerd, maar wel binnen afzienbare tijd, zeg tussen nu en begin februari 2023. We hebben vier vacatures die vrij komen: voorzitter, penningmeester, algemeen en evenementen & communicatie. Er zijn al kandidaten maar vele handen maken licht werk. Wellicht gaat het nieuwe bestuur een hele andere invulling geven aan dit netwerk. Wij staan open voor allerlei initiatieven en goede ideeën. 

10 jaar bestuur van ZZPRO. Toen we begonnen waren sommige van onze kinderen nog zo klein dat we overdag vergaderden en alle kinderen met elkaar aan het spelen waren in de kamer. Ondertussen zit het merendeel al op de universiteit of is afgestudeerd en zijn de kleine kinderen bijna allemaal al naar de middelbare school. Tijd om het roer over te geven aan nieuwe mensen. 

We hebben mensen zien groeien in hun vak, als mens, als ondernemer. Er zijn zakelijke en liefdesrelaties ontstaan en er zijn relaties verbroken. We hebben helaas ook blijvend afscheid moeten nemen van mensen. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld en elkaar gesteund. Er zijn heel, heel erg veel activiteiten georganiseerd. Met zorg en aandacht, met enthousiasme en warmte. Wat we vooral terugkregen tijdens het feest van 10 jaar ZZPRO is dat iedereen zich altijd zo welkom voelt. De warme ontvangst door het bestuur. Dat is iets wat we wel heel graag zouden meegeven aan het nieuwe bestuur, voor het netwerk in welke vorm dan ook. 

Vier vacatures

We zoeken belangstellenden voor de volgende functies; voorzitter, penningmeester, bestuurslid voor de evenementen en een algemeen bestuurslid. Onze sterke voorkeur gaat uit naar de jongere (in leeftijd) ondernemer, vanwege de continuïteit. Maar ben je een oudere ondernemer en jong van geest, dan ben je ook van harte welkom. En ach, wat oud tegenwicht kan eigenlijk ook geen kwaad. Kortom, wil je eens aan het roer staan van “het leukste netwerkclubje van Rotterdam” (aldus Bert van Leeuwen), maak het kenbaar bij ons. We zullen je met open armen ontvangen.

     

Bert van Leeuwen, huidige voorzitter. Hij geeft het roer graag over. De nieuwe voorzitter kan geheel zijn eigen koers gaan varen. 

 

Johan Kauffman, meer tijd voor het wielrennen en hij wordt actief als penningmeester bij zijn oude liefde, de jazz sector. Johan beheert de financiën en zal je graag toelichten hoe het werkt met de facturen en inkomsten en uitgaven van ZZPRO. 

Arie Smitskamp, huidig algemeen bestuurslid, werkt ondertussen fulltime bij z'n werkgever. Ook deze functie is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Misschien vervalt zelfs de functie algemeen bestuurslid als het doel van ZZPRO anders wordt. 

Mirjam Fondse, gaat voor de klas staan en stopt met organiseren van evenementen. Lees hier meer over de switch.

 

Paul Kampman, secretaris, die blijft gewoon nog een tijdje in het bestuur zitten!