Marjolein van Weegen
Marketing2Action
Marjolein
van Weegen

Marjolein van Weegen

Adviseur en businesscoach
  • Organisatie, Advies & Management
  • Reclame & Marketing
  • Training & Opleiding
Met mijn uitgebreide ervaring help ik ondernemers die vragen hebben op het gebied van
– scherp krijgen van de positionering (waarin ben ik onderscheidend en uniek? Wat is je waardepropositie en je verhaal?)
– het aanscherpen van je business model
- opzetten en/of aanscherpen van je ondernemersplan

Ik help maatschappelijke organisaties en zelfstandige ondernemers op het gebied van ondernemerschap, het vaststellen van hun businessmodel en het realiseren van hun plannen. Ik coach en adviseer bij het schrijven van ondernemings- en projectplannen, het uitwerken van business cases (cases for support), positionering, het vinden van partnerships, marketing en financieringsmix..

Door mijn uitgebreide marketing ervaring in het bedrijfsleven en aanvullende studies als NIMA C, fondsenwerving en Filantropische Studies aan de VU kan ik zelfstandige ondernemers en maatschappelijke organisaties gericht helpen ondernemender te worden.

Mijn opdrachtgevers zijn zelfstandige ondernemers, social enterprises en non profit organisaties in cultuur, onderwijs, zorg en welzijn.

Mijn aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Ik geloof in co-creatie en verbinding en deel graag mijn kennis, ervaring en vaardigheden.

Zin in een kop koffie mail of bel me!