Onze leden

Natascha van der Horst

HollandsOntwerp

Natascha van der Horst

Visuele Communicatie

Branche(s):

Over HollandsOntwerp:

HollandsOntwerp maakt ondernemers zichtbaar. 

Hoe? Met visuele communicatie in beeld, kleur, vorm en typografie. Van concept en ontwerp tot eindproduct. Van de propositie van je merk tot en met de implementatie in uiteenlopende uitingen. 

HollandsOntwerp helpt je graag de kern van de boodschap boven tafel te halen. Deze via het juiste medium uit te drukken in een eigen karakteristieke, visuele signatuur van de organisatie of afzender. 

Persoonlijk, praktisch, direct en gelijkwaardig is de basis voor 20 jaar tevreden en blije opdrachtgevers en duurzame relaties. We houden van vlotte ontwerpprocessen en zichtbaar resultaat. 

We ontwerpen huisstijlen, logo’s en websites, houden van redactioneel ontwerp zoals  brochures, folders, jubileumboeken en magazines. Ook worden we blij van het maken van illustraties, infographics, animaties, aansprekende beursstands en exposities. 

HollandsOntwerp werkt met zzp-ers en middelgrote bedrijven en heeft uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Met voorkeur voor sectoren die maatschappelijk betrokken zijn.  

HollandsOntwerp en Bureau Bunk vullen elkaar aan met verschillende competenties en vormen sinds 2018 de v.o.f. Hollandse Bunk. Ze delen een studio in het Oude Noorden. 

Zin om kennis te maken en samen te werken? Voor een kop koffie wordt altijd tijd gemaakt! 

HollandsOntwerp
hollandsontwerp.nl