Onze leden

Mirjam Fondse

Wedding Plan It | Karinthië Vakantie Villa

Mirjam Fondse

Weddingplanner & Ceremoniemeester

Over Wedding Plan It | Weddingplanner Rotterdam:

Ga je trouwen in Rotterdam en heb je een handje hulp nodig? Neem dan contact op met Weddingplanner Rotterdam/Wedding Plan It. Gespecialiseerd in deze leuke, boeiende stad met heel veel verschillende soorten locaties om in te trouwen, feest te vieren, te dineren en de mooiste dag van je leven te beleven. 

Kijk voor de eerste informatie op de site van Wedding Plan It. 

Kom je via ZZPRO, dan krijg je een leuke attentie. Maar bovenal krijg je een goed georganiseerde, Rotterdamse bruiloft! 

Waar kun je aan denken bij een Rotterdamse bruiloft? 

Een groene bruiloft

Hierbij kun je denken aan een ecologisch verantwoorde bruiloft. Maar ook aan de heel veel plekken in parken waar je kunt trouwen. Bekijk je de stad vanaf grotere hoogte als vanaf de Euromast, dan zie je hoe groen deze stad eigenlijk is.

Klassieke bruiloft

Er zijn alsnog nog heel veel mooie, klassieke gebouwen in het Rotterdamse. Van het prachtige stadhuis tot sociëteit de Maas, van het Zalmhuis tot diverse andere gelegenheden. Wil jij een klassieke bruiloft? geef dan de zorg uit handen bij Weddingplanner Rotterdam.

Hip & Happening

Behalve groen en klassiek is Rotterdam natuurlijk een stad in beweging. De leukste pop-up restaurants en hipste tenten. Van het hypermoderne Nhow tot Annabel. Ga jij mee in de beat van de stad? dan dreun ik met je mee.

Tot 2025 neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan. Ga je trouwen in 2025 of later, dan ben je weer van harte welkom!

Wedding Plan It | Weddingplanner Rotterdam
weddingplanit.nl

Over Karinthië Vakantie Villa:

Karinthië Vakantie Villa is een zeer recent gebouwd vakantiehuis in het puntje van Karinthië op de grens met Italië en Slovenië. Het is geschikt voor zeven personen, beschikt over twee slaapkamers en een slaapzolder, een ruime woonkamer, een goed ingerichte keuken en een zeer fijn zonneterras aan de voorzijde van het huis en een zeer ruime, open tuin aan de achterzijde.

Karinthië is een groot gebied in het vakantieland Oostenrijk. Je vindt hier oude stadjes, meer dan 1000 meren, grillige bergen en heel veel activiteiten om te ondernemen. Denk aan skiën, touren, langlaufen, rodelen en natuurlijk schaatsen op de Weissensee in de winter. In de zomer kun je paragliden, zwemmen, zeilen, wandelen, hiken, fietsen, mountainebiken, rondslenteren in de oude stadjes, of gewoon even helemaal niets doen.

Ons huis staat op 50 meter afstand van het Dreiländereck met Slovenië en Italië. Een fascinerend uitzicht met de ene kant de grillige Dobratsch en de andere kant het glooiende gebergte van het Dreiländereck.

Speciaal voor ZZPRO leden; buiten het hoogseizoen krijg je 10% korting op de huur van het huis en natuurlijk een extra leuk welkomstpakket. Het hoogseizoen zijn alle schoolvakanties. Neem contact op en wellicht vier jij vakantie in mijn vakantiehuis nabij Villach of organiseer jij hier een kleinschalige training voor jouw klanten.

Ciao! Mirjam

Karinthië Vakantie Villa
info@karinthievakantievilla.nl
karinthievakantievilla.nl