Onze leden

Linda Sibrandi

Zen by Nature

Linda Sibrandi

Yoga docent & Mind-Walk trainer

Over Zen by Nature:

Iedereen is uniek. Daarin ligt je kracht. Je eigen pakket van talenten, waarden, behoeften en grenzen maakt wie je bent. Dat is jouw natuur.

Ik geloof erin dat als je leeft volgens je eigen natuur dat dit rust geeft. Maar ook omgekeerd, je hebt rust nodig om bij je eigen natuur te komen en te blijven. Dat is in de huidige maatschappij niet altijd even makkelijk.

Met Zen by Nature wil ik mensen helpen rust te vinden vanuit zichzelf. Door een rustpunt te bieden in de hectiek van alledag en met behulp van yoga en Mind-Walk (weer) in contact te komen met het lichaam. Stilstaan bij jezelf om te voelen wat jij nodig hebt en van daaruit weer in beweging komen.

Mijn aanbod bestaat uit wekelijkse yoga en Mind-Walk lessen binnen in mijn eigen studio en buiten in de naastgelegen Schiebroekse parken. Rustige lessen, die zijn opgebouwd aan de hand van een thema, waarop de oefeningen zijn afgestemd.

Regelmatig geef ik workshops, waarbij ik uitgebreider inga op een thema voor meer verdieping en bewustwording.
Daarnaast bied ik één-op-één lessen aan. Een les op maat, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de deelnemer. 

Naast de yogalessen in mijn eigen studio ben ik verbonden aan het online platform ME-WE E-learning. Ik maak hiervoor korte video’s met yoga oefeningen die de thema’s van de cognitieve oefeningen ondersteunen.

Studio Zen by Nature ligt op het bedrijventerrein van Schiebroek en bestaat uit een yogazaal en een thee/workshopruimte met een grote tafel. Buiten de lesuren is de studio  beschikbaar voor verhuur. 

Zen by Nature
zenbynature.nl