Onze leden

Leon Goedhart

Ecomondo

Leon Goedhart

Eco Webshop & Duurzame Relatiegeschenken

Branche(s):

Over Ecomondo:

ECOMONDO is een duurzame webshop én winkel met ecologische en zerowaste producten. Je vindt er duurzame producten, relatiegeschenken met een goed verhaal en innovatieve producten om te minderen met plastic. Kun je geen keuze maken, dan kun je er altijd een EcoCadeaubon kopen. Het tegoed of een deel ervan kun je ook schenken aan een goed doel.

Producten van circulaire ondernemers & social enterprises

Laat je inspireren door producten van circulair & sociaal ondernemers zoals Dopper, WakaWaka, Foekje Fleur, Healthy Seas, Seepje, shampoo bars van Kusala en de oesterzwammen Growkit van Rotterzwam, Circular Cup koffiebekers en eigen producten van Ecomondo.

Duurzaam & Circulair inkopen

Ondernemers en organisaties met een duurzame ambitie kunnen er plasticvrije en duurzame relatiegeschenken kopen, zaadbommen of originele producten voor kerstpakketten. We helpen bedrijven minder plastic te gebruiken door herbruikbare waterflessen en koffiebekers te leveren, ook bedrukt met logo.

Clean Oceans

Ecomondo zet zich actief in om plasticvervuiling en zwerfaval te voorkomen. We zijn trots om verkooppunt te zijn van Healthy Seas sokken van o.a. gerecyclede visnetten en de GuppyFriend waarmee je plastic microvezels uit de wasmachine opvangt. We werken samen met The Ocean Movement we Unite en Grondstofjutters om plastic awareness te creëren. We steunen regelmatig projecten met producten zoals de Beach Cleanup van Stichting de Noordzee of Sea Shepherd.

Plasticvrij

Ecomondo heeft een groot assortiment producten waarmee je je plastic footprint kunt verkleinen. We bieden goede alternatieven zoals de Luffa, Bees Wrap’s, Food Huggers, Stasherbag, Menstruatie Cups, etc. De pakketten die we maken van onze ‘reused boxes’ zijn plasticvrij, ook de vulmaterialen! We verzenden ze klimaatneutraal met fietskoeriers. Met jouw aankoop kunnen we dus verschilmaken voor de wereld van morgen…

Ecomondo
ecomondo.nl