Onze leden

Jan Wijnhof

Wijnhof vastgoedonderhoud

Jan Wijnhof

Branche(s):

Over Wijnhof vastgoedonderhoud:

Vastgoed, een waardevol bezit. Of het nu privé of zakelijk is. Een goede verzorging van uw vastgoed creëert meerwaarde en dient dan ook kwalitatief en professioneel uitgevoerd te worden. Of het nu gaat om schilderwerk, behangwerk, glaswerk of een complete renovatie. Ieder onderdeel van het onderhoud kent een eigen specialisme. Wijnhof Vastgoedonderhoud biedt u één aanspreekpunt voor al deze specialismen. Onze specialisten staan voor vakwerk, creativiteit en kwaliteit. Wij werken altijd binnen het afgesproken budget en de gestelde planning.

Wijnhof Vastgoedonderhoud verzorgt het totale vastgoedonderhoud voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken onder andere voor diverse woningbouwcorporaties, zorginstellingen, onderwijs en overheidsinstanties. Maar ook voor vereniging van eigenaren, beleggers, vastgoedbeheerders en particulieren.

Of het nu een klein project behelst of een groot complex project. Wijnhof Vastgoedonderhoud draagt voor al haar projecten evenveel zorg en verantwoordelijkheid.

Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak of informeer naar onze portfolio.

Wijnhof vastgoedonderhoud
wijnhofvastgoedonderhoud.nl