Onze leden

Ingrid Douwes

Buro ID Architecten

Ingrid Douwes

Architect

Branche(s):

Over Buro ID Architecten:

BURO ID architecten vormt met architect Ingrid Douwes en medewerkers een deskundig team.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen van projecten voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers realiseren wij een grote verscheidenheid aan gebouwen. Woningen, kantoren, scholen, winkels, horeca en buitenruimten.

De meeste projecten bouwen wij in de stad. Het gaat daarbij vaak om het toevoegen van een nieuw en eigentijds bouwwerk aan het straatbeeld, een “parel”, een uniek object. Gebouwen moeten mooi zijn, zodat wij en u er trots op zijn. Elke opdracht vormt een uitdaging, om de grenzen te verkennen en het maximaal haalbare resultaat te krijgen. Waardevolle panden een nieuwe functie en deels nieuw gezicht geven  hebben beschouwen wij als een uitdaging. een nieuwe functie en nieuw gezicht met respect voor de bestaande kwaliteiten levert vaak een verrassend resultaat.

Met de eisen en wensen van onze opdrachtgevers geven wij vorm en inhoud aan de verbeelding. Wij maken het ontwerp, visualiseren dat 3-dimensionaal, werken het plan technisch uit, verzorgen de tekeningen en berekeningen voor het aanvragen van benodigde vergunningen, begeleiden de aanbesteding en de uitvoering van het werk.

Begeleiding bij het gehele proces biedt de mogelijkheid om in elke fase onze vakkennis en denkkracht in te kunnen zetten. Onze opdracht wordt per keer en per onderdeel individueel vastgelegd en dat doen wij met liefde.

Buro ID Architecten
buroid.nl