Onze leden

Esther Janssen

PR-bureau Wijvan010

Esther Janssen

PR Professional, strategisch communicatieadviseur, brainstorm begeleider

Branche(s):

Over PR-bureau Wijvan010:

Wijvan010 is het nieuwsgierigste pr-bureau van Rotterdam dat werkt voor bedrijven met het netnummer 010. En voor bedrijven met andere netnummers die gecharmeerd zijn van onze aanpak en resultaten.

Wij zijn een kritische, maar eerlijke, en constructieve sparringpartner. We zijn nieuwsgierig, komen met frisse ideeën en halen het maximale eruit. We zoeken daarbij graag de grenzen op en nemen hierin de klant bij de hand. Moeten we daarvoor een stapje harder lopen, dan vinden we dat prima. Wij gaan voor kwaliteit en het hoogst haalbare resultaat.

We werken waar mogelijk samen met een team van professionals en breiden uit met specialisten uit ons netwerk wanneer nodig. Niet alleen om de continuïteit te waarborgen, maar ook om te werken volgens ‘the best man for the job’-principe.

In de omgang zijn we lekker no-nonsense en zonder opsmuk. ‘What you see, is what you get’, zeg maar! We hebben aan een half woord genoeg om direct aan de slag te gaan. Niet voor niets leggen wij klanten altijd eerst langs onze Rotterdamse meetlat.

PR-bureau Wijvan010
wijvan010.nl