Onze leden

Deborah Teunissen

One2organize

Deborah Teunissen

Organisatie adviseur / POWer trajecten

Over One2organize:

Stop wat POWer in je.. bedrijf!

Hoe georganiseerd is jouw bedrijf? Veel ondernemers worden – na een paar jaar van flinke groei – ingehaald door bureaucratische rompslomp en verliezen het totaaloverzicht. Heb jij alles nog op de rit, of ren je continu achter de feiten aan?

Get a grip! Ik help je om de POWer terug te brengen in je bedrijf, met het structureren en (re)organiseren van je Processen, Organisatie en Workflow.

Als organisatie adviseur help ik je met:
• Het in kaart brengen, structureren en doorvoeren van (werk) Processen
• Het (re)organiseren van je Organisatie
• Het verbeteren van jullie Workflow

Ik zorg dat je medewerkers weten wát ze moeten doen, wannéér en hóe. Zo efficiënt mogelijk. En jij kunt je weer focussen op waar je goed in bent: ondernemen! Geen ad hoc brandjes meer blussen, we zorgen gewoon dat jij je zaken op orde hebt.

Ik doe niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt!

Anderen noemen het Rotterdamse directheid, ik noem het radicale openhartigheid. Verbetering (en verandering) levert steevast weerstand op. Geen probleem, I do what needs to be done. Het liefst krijg ik de vrije hand en een ‘Nou Deb, ga maar aan de slag’, dan ben ik in mijn element!

Bij ieder POWer traject doorloop ik dezelfde drie stappen:

  • Signalering: wat is het probleem? Ik vraag door totdat we bij de kern van het probleem komen, en ik neem daarbij geen blad voor de mond.
  • Advisering: ik maak snel de inhoudelijke vertaalslag naar wat we nodig hebben: het kan áltijd makkelijker en leuker. Of het nu een systeem is dat we moeten herinrichten, of een team.
  • Uitrol: projectmanagement systeem nodig? Ik koop het in, schrijf de processen uit en train je medewerkers. Officemanager nodig? Ik zet de vacature uit, bemiddel en voer de gesprekken. Whatever you need!

En dat alles in een sneltreinvaart. Ik maak mezelf zo snel mogelijk overbodig: ik ben 100% betrokken tijdens het traject, daarna kunnen jullie er zelf mee aan de slag.

Let’s get to work!

Klaar om efficiënter en productiever te gaan werken? En weer tijd hebben om te ondernemen? Neem contact op en we gaan snel aan de slag.

One2organize
one2organize.nl