Onze leden

Anouk van Drunen Fotografie

Anouk van Drunen

Kunst, Fotografie, Schrijven, Content, creatie

Over Anouk van Drunen Fotografie:

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik bied verschillende diensten als kunstenaar, schrijver en fotograaf.

Kunst op maat voor thuis of kantoor:

Naast het werk dat je online van mij kunt vinden heb ik een groot archief met foto’s, dus zoek je iets specifieks of heb je iets in gedachten? Dan kan ik daar iets bij vinden of desgewenst iets geheel nieuws bedenken en maken: op basis van jouw idee bedenk ik dan een concept. 

Schrijven en/of fotografie: 

Kort gezegd schrijf ik al mijn hele leven alleen had ik de connectie naar ‘dit kan ik goed’ nooit gelegd. Fotografie kwam er later bij en is een echte uiting van mijn creativiteit. 

Een profiel op maat:

Een persoonlijk profiel maken is een van mijn favoriete opdrachten. Een intiem gesprek met een andere maker, ondernemer of werknemer waaruit een geschreven profiel volgt. Daarbij maak ik ook graag een foto: op basis van het gesprek wat we hebben bedenk ik een concept. 

Cultureel event:

Ik heb een grote liefde voor kunst en cultuur en werk graag in deze context. Je kunt bij mij terecht voor het vastleggen van jouw culturele event in beeld en/of woord. Zie voor voorbeelden mijn art blog op mijn website. 

Blog of artikel:

Een ‘long read’ of korter blog artikel voor een website, online of offline tijdschrift. Mijn beste werk is geschreven vanuit de thema’s moederschap, mentale gezondheid, gelijke rechten, hoog sensitiviteit en media en cultuur. Ik heb een scherp oog en ben zodoende goed in maatschappelijke observaties. Door mijn ruime ervaring in de onderzoekswereld (ik heb een PhD) kan ik desgewenst ook gedegen onderzoeksjournalistiek artikelen schrijven. 

Anouk van Drunen Fotografie
avdfotograaf@gmail.com
avdfotografie.myportfolio.com/
624807673