borrel

workshop

ontbijtserie

special


 

LinkedIn: goede kans dat jij als zzp’er nog niet alles uit dit platform haalt. Ga maar eens na: hoe vaak plaats je bijdrages over je werk? Wanneer heb je voor het laatst je profiel bijgewerkt? En hoeveel ben je in contact met anderen? Doe je dat allemaal niet, dan loop je klanten mis. Zo simpel is het. Zonde, vindt Jessica Kelder. Ze schreef daarom een boek waarin ze zzp’ers leert hoe LinkedIn werkt, en biedt dat boek nu met korting aan ZZPRO-leden aan! 

‘Iets’ moeten met je LinkedIn


Waarschijnlijk weet je zelf ook dat zichtbaar zijn op LinkedIn klanten oplevert. Het viel Jessica dan ook op dat het vaak geen onwil was waarom zzp’ers niet of te weinig zichtbaar zijn op het platform. Ze weten eenvoudigweg niet hoe ze LinkedIn het beste in kunnen zetten. Want wanneer heb je je profiel op orde? Hoe schrijf je bijdrages en vooral waarover? En kan dat ook op een manier die voor jou prettig voelt?


Precies die vragen komen aan bod in haar boek: LinkedIn voor zzp’ers- een complete cursus voor meer plezier, meer zichtbaarheid en meer klanten met LinkedIn. Stap voor stap leer je hoe LinkedIn ook voor jouw bedrijf gaat werken. Zonder gedoe. Zonder poespas. Zonder het moeilijk te maken. In drie delen word je langs alle belangrijke onderwerpen over LinkedIn geleid. Van wanneer en hoe het platform ‘werkt’ tot hoe je alles uit je persoonlijke profiel en bedrijfspagina haalt en hoe je een bijdrage schrijft. De nadruk ligt op het daadwerkelijk schrijven van bijdrages zelf: je krijgt praktische tips, duidelijke uitleg en twaalf uitgewerkte opdrachten met voorbeelden waarin ze aan de hand van verschillende zzp’ers- van een masseuse tot illustrator of mindfulness-trainer- laat zien hoe je op een leuke manier praat over je werk.

 

Korting voor ZZPRO-leden


Speciaal voor ZZPRO-leden is het boek nu met korting te krijgen! Bestel je het boek voor 31 december 2021, dan betaal je als ZZPRO-lid geen 49 euro, maar 44 euro inclusief btw en verzendkosten. Precies op tijd om jezelf of een collega het boek cadeau te doen voor kerst!
Je kunt het boek bestellen via: https://tekstbureautrefpunt.nl/cursus-boek-linkedin-zzpers/

Vul bij het tweede, open adresveld in dat je ZZPRO-lid bent en Jessica verwerkt je korting automatisch op de factuur. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort allemaal op LinkedIn voorbij te zien komen!