Het bestuur bestaat uit vijf ondernemers, die zich vrijwillig inzetten voor ZZPRO. 

Voorzitter

De voorzitter is Bert van Leeuwen, advocatenkantoor van Leeuwen, gespecialiseerd in arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Waar kun je Bert nog meer over spreken behalve over ZZPRO? Bert is een fervent liefhebber van muziek en bezoekt dan ook regelmatig allerlei soorten concerten. 

Secretaris

De secretaris is Paul Kampman, Paul Kampman fotografie, fotograaf. Naast zijn passie voor fotografie, is Paul een liefhebber van fietsen op zijn racefiets, alleen of met zijn partner Esther. Daarnaast kun je Paul ook met regelmaat in een museum vinden om inspiratie op te doen. 

Penningmeester

De penningmeester is Johan Kauffman, Kauffman belastingadvies belastingadvies voor bedrijven en particulieren. Net zoals Paul is Johan ook een fervent wielrenner. In de winter staat hij graag op de ski's en zomers vind je hem regelmatig op zijn racefiets. 

Communicatie & evenementen

De evenementen en de communicatie worden verzorgd door Mirjam Fondse, Weddingplanner Rotterdam, evenementen- en bruiloftorganisatiebureau voor Rotterdam. Mirjam houdt van organiseren van evenementen en dat doet ze dan ook voor meerdere organisaties zoals de ouderraad van de school van de kinderen, bij Natuurtalent (de reserveringen), Dam Rotterdams Geld. Verder hoopt ze dat ze snel weer de allerleukste bruiloften in Rotterdam kan uitvoeren. Naast Rotterdam kun je haar ook met regelmaat vinden in Oostenrijk, Seltschach 193 het tweede huis van de familie, dat ook te huur is. 

Website

De website wordt beheerd door Arie Smitskamp, Smitskamp Interim, project & change manager en mediator. Arie heeft als tweede passie, naast zijn werk, het uitbouwen en beheren van Dam, Rotterdams geld. Als ontspanning vind je hem bij Klimcentrum Monte Cervino of, nog liever, ergens hoog op een drieduizender of tweeduizender met zijn klimmaten.

 

Het bestuur vergadert elke maand en bespreekt dan alle lopende en komende zaken. Je ontmoet het bestuur altijd bij de borrels en alle door ZZPRO georganiseerde activiteiten. 

Heb je een vraag aan het bestuur, wil je een kwestie voorleggen of wil je een workshop opgeven? dat is mogelijk via