Het bestuur bestaat uit 6 ondernemers, die zich vrijwillig inzetten voor ZZPRO. 

Voorzitter

De voorzitter is Bert van Leeuwen, advocatenkantoor van Leeuwen, gespecialiseerd in arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Waar kun je Bert nog meer over spreken behalve over ZZPRO? Bert is een fervent liefhebber van muziek en bezoekt dan ook regelmatig allerlei soorten concerten. 

Secretaris

De secretaris is Paul Kampman, Paul Kampman fotografie, fotograaf. Naast zijn passie voor fotografie, is Paul een liefhebber van fietsen op zijn racefiets, alleen of met zijn partner Esther. Daarnaast kun je Paul ook met regelmaat in een museum vinden om inspiratie op te doen. 

Penningmeester

De penningmeester is Johan Kauffman, Kauffman belastingadvies belastingadvies voor bedrijven en particulieren. Net zoals Paul is Johan ook een fervent wielrenner. In de winter staat hij graag op de ski's en zomers vind je hem regelmatig op zijn racefiets. 

Communicatie

De communicatie wordt verzorgd door Noeky Karreman, Karreman010, praktisch ondernemersadviseur. Noeky vindt haar ontspanning in het bezoeken van dance feesten. Ook op het water is ze regelmatig te vinden in een zeilboot. Voor een goede wandeling inclusief een goed gesprek is ze ook te porren. 

Evenementen

De evenementen worden verzorgd door Mirjam Fondse, Event Plan It, evenementenorganisatiebureau voor Rotterdam. Mirjam gaat graag met Noeky naar een houseparty, wil ze van de zomer weer wat meer gaan zeilen en droomt ze momenteel over een huis in het buitenland. Behalve evenementen is Mirjam gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in Rotterdam. 

Website

De website wordt beheerd door Arie Smitskamp, Smitskamp Interim, project & change manager en mediator. Arie heeft als tweede passie, naast zijn werk, het opbouwen en beheren van Dam, Rotterdams geld. Als ontspanning vind je hem bij Klimcentrum Monte Cervino of, nog liever, ergens hoog in de Alpen.

 

Het bestuur vergadert elke maand en bespreekt dan alle lopende en komende zaken. Je ontmoet het bestuur altijd bij de borrels en alle door ZZPRO georganiseerde activiteiten. Verder is een deel van het bestuur ook regelmatig te vinden bij MKB-bijeenkomsten, is zij aanwezig bij workshops die door leden gegeven worden en bezoekt zij met regelmaat Open Coffees en andere netwerkgelegenheden. 

Heb je een vraag aan het bestuur, wil je een kwestie voorleggen of wil je een workshop opgeven? dat is mogelijk via