borrel

09 september 2022 16:00

Vrijdagmiddag borrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

17 november 2022

Werkbezoek Iwan Klein

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Iwan Klein

ontbijtserie

special

27 augustus 2022 13:00

ZZPRO Wielerclassic

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Molenlaan


 

ZZPRO voor leden door leden

Woensdag 6 november staat met een lichtje in mijn agenda. Je eigen bedrijf in de spotlight zetten, dat lijkt me wel wat.

Een berichtje naar Esther Janssen van Wij van 010 en het was snel geregeld. Die woensdagavond zaten we er helemaal klaar voor, laptop of notitieblok in de aanslag. De workshop zat vol en Esther had een extra grote ruimte geregeld in haar kantoor aan de Prins Hendrikkade in Rotterdam. Een prachtig uitzicht maar geen tijd om er van te genieten want we gingen vol aan de bak.

 

Je bedrijf in de spotlights zetten, wat is dat nou eigenlijk? Esther neemt ons mee:

  • in de wereld van social media;
  • het geven van een pitch inclusief feedback;
  • hoe benader je de pers;
  • wat moet je als allereerste echt, serieus, op orde hebben !?

Maar ook wie ben je en wat/waarom doe je wat je doet. Pas daarvandaan kun je naar buiten treden. En dat valt soms helemaal niet mee, dat verhaal naar buiten brengen. Voor een ander is het vaak makkelijker te benoemen dan voor je eigen bedrijf, daar heb ik altijd last van. Er komen eye openers en o ja momenten voorbij tijdens de avond. De groep is breed, van startende ondernemer tot mensen die al jarenlang zzp’er zijn. De sfeer is goed en er worden dingen in vertrouwen gedeeld. Als het bijna 23.00 uur is, zijn we nog niet uitgepraat en heeft Esther nog heel veel te delen.

En dat is het leuke van de voor en door workshops, je leert er ontzettend veel van. Verder leer je de workshopgever veel beter kennen waardoor je iemand met een gerust hart kan voorstellen als iemand uit je netwerk daarom vraagt. Concrete acties die direct zijn uitgevoerd na deze workshop. Ellen van Leenen gaat aan de slag met het thema 'de week van de werkstress' na een tip van een deelnemer. 

Volgend jaar geeft Esther deze cursus weer, ga jij in de spotlights?