borrel

17 december 2019 20:00

ZZPRO Kerstpakkettenborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Winebar Mendoza

workshop

06 november 2019 19:00

Hoe zet ik mijn bedrijf in de spotlights?

Organisatie:
Esther Janssen

Locatie:
Kantoor Wijvan010

ontbijtserie

01 november 2019 08:45

ZZPRO in Zaken ontbijt (VOL)

Organisatie:
Johan Kauffman

Locatie:
Gusto Italiano

special

17 december 2019 20:00

ZZPRO Kerstpakkettenborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Winebar Mendoza

Kleinhandel biedt flexplekken in één van de meest toonaangevende gebouwen van onze stad: het Groothandelsgebouw. Op de eerste etage vind je meer dan honderd bedrijven en flexers. En Kleinhandel heeft een prachtig, exclusief aanbod voor ZZPRO-leden.

Het ZZPRO bestuur heeft met Kleinhandel gesproken over jullie meest essentiële verwachtingen als het over flexwerken gaat. Denk aan onder andere snel internet, een goede community, goede bereikbaarheid, ruime openingstijden, representatieve ruimte om met klanten af te kunnen spreken, vergaderruimte, een postvak en natuurlijk een goeie prijs en goeie koffie.

Exclusief voor ZZPRO leden

Kleinhandel doet een prachtig aanbod, helemaal op maat en exclusief voor ZZPRO: voor slechts 90 euro per maand (excl. btw) heb jij als ZZPRO-lid een flexplek met al het gevraagde.

Dus:

  • 24/7 toegang
  • Post- en vestigingsadres (optioneel)
  • Direct naast Rotterdam Centraal
  • Een community van ruim 80 creatieve en veelal Rotterdamse bedrijven
  • Representatieve werkplekken
  • Klanten uitnodigen zo vaak je wilt
  • Gratis vergaderruimte (max. 12 uur per maand)

De reguliere prijs voor een dergelijke flexplek bij Kleinhandel is 129 euro en voor een postvak / post- en vestigingsadres is dat 25 euro per maand. Het voordeel voor ZZPRO-leden loopt dus op tot zo'n 40%.

Er zijn een paar voorwaarden aan 'de deal'. De korting die ZZPRO krijgt geldt vanaf circa 20 deelnemende leden. De eerste deelnameperiode is voor minimaal 6 maanden, daarna blijft 'onze' prijs in stand en gelden de reguliere en best flexibele opzegtermijnen.

Eerst zien?

Dat kan op de website van Kleinhandel en zelfs live: van 19 augustus tot en met eind september kunnen ZZPRO-leden gratis sfeer proeven en komen flexen. Op 26 september organiseert Kleinhandel een rondleiding en borrel speciaal voor ZZPRO. Zie de agenda voor alle details.

Geïnteresseerd?

Ja, we gaan natuurlijk proberen aan die 20 te komen. Heb je interesse? Of vragen? Wil je proefwerken in augustus en september? Meld je even (vrijblijvend) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Al overtuigd?
Meld je aan via www.kleinhandel.org/zzpro

 

Nog geen lid van ZZPRO? Het lidmaatschap heeft al vele voordelen en het aanbod van Kleinhandel is een perfecte aanvulling daarop. Lid worden? Meld je aan!