borrel

18 maart 2021 20:30

Borrel maart

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

ontbijtserie

05 maart 2021 08:30

ZZPRO in Zaken ontbijt

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

special


 

Kleinhandel biedt flexplekken in één van de meest toonaangevende gebouwen van onze stad: het Groot Handelsgebouw. Op de eerste etage vind je meer dan honderd bedrijven en flexers. En Kleinhandel heeft een prachtig, exclusief aanbod voor ZZPRO-leden.

Het ZZPRO bestuur heeft met Kleinhandel gesproken over jullie meest essentiële verwachtingen als het over flexwerken gaat. Denk aan onder andere snel internet, een goede community, goede bereikbaarheid, ruime openingstijden, representatieve ruimte om met klanten af te kunnen spreken, vergaderruimte, een postvak en natuurlijk een goeie prijs en goeie koffie.

Exclusief voor ZZPRO leden

Kleinhandel doet een prachtig aanbod, helemaal op maat en exclusief voor ZZPRO: voor slechts 90 euro per maand (excl. btw) heb jij als ZZPRO-lid een flexplek met al het gevraagde.

Dus:

  • 24/7 toegang
  • Post- en vestigingsadres (optioneel)
  • Direct naast Rotterdam Centraal
  • Een community van ruim 80 creatieve en veelal Rotterdamse bedrijven
  • Representatieve werkplekken
  • Klanten uitnodigen zo vaak je wilt
  • Gratis vergaderruimte (max. 12 uur per maand)

De reguliere prijs voor een dergelijke flexplek bij Kleinhandel is 129 euro en voor een postvak / post- en vestigingsadres is dat 25 euro per maand. Het voordeel voor ZZPRO-leden loopt dus op tot zo'n 40%.

Een voorwaarde aan 'de deal' is dat je eerste deelnameperiode voor minimaal 6 maanden is. Daarna blijft 'onze' prijs in stand en gelden de reguliere en best flexibele opzegtermijnen.

Eerst zien?

Dat kan op de website van Kleinhandel. Als je een keer wilt proefwerken, mail ons dan op dan kun je een keer mee met een van de bestaande huurders.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse? Of vragen? Neem even contact op via . Al overtuigd? Er staat een aanmeldlink voor ZZPRO-leden op de pagina 'Mijn ledenvoordeel'.

Nog geen lid van ZZPRO? Het lidmaatschap heeft al vele voordelen en het aanbod van Kleinhandel is een perfecte aanvulling daarop. Lid worden? Meld je aan!