borrel

09 september 2022 16:00

Vrijdagmiddag borrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

17 november 2022

Werkbezoek Iwan Klein

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Iwan Klein

ontbijtserie

special

27 augustus 2022 13:00

ZZPRO Wielerclassic

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Molenlaan


 

Afgelopen voorjaar heeft Noeky Karreman, ZZPRO bestuurslid van het allereerste uur, besloten om zich te gaan focussen op haar eigen bedrijf. Onze alom aanwezige aanjager heeft het bestuur verlaten.

Noeky was een heel secure secretaris van ZZPRO en vervulde de laatste jaren de rol van algemeen bestuurslid met de nadruk op de communicatie. Noeky was er vanaf het prille begin bij zelfs al vóór Stichting ZZPRO formeel een feit was. Ze heeft de Kick Off van begin januari 2012 mee helpen opzetten, zorgde onder andere voor de hapjes en de drankjes en stond aan de deur bij dit evenement in Kaus Australis waar 200 mensen aanwezig waren. Dat organiseren is ze blijven doen. Zij was bij vele kleinere én grotere evenementen van ZZPRO er bij en hield ondertussen in de gaten of alles goed liep. 

Details

Het ging haar daarbij niet altijd om de grootse zaken (wie zijn de sprekers of wat is het thema), maar juist ook om de kleinere zaken zoals:

  • Hoe vindt de inschrijving plaats?;
  • Uitprinten en meenemen van de deelnemerslijsten;
  • Wie gaat wat doen?;
  • Is hier aan gedacht en daaraan gedacht?
  • Denken jullie aan jullie bestuursbadge (hopelijk gaat ons dat in de toekomst ook nog lukken Noeky!).
  • Wie helpt er mee met opruimen;
  • Bracht daarna verbeterpunten in voor volgende evenementen;
  • Etc. etc. etc.

Noeky wilde er voor zorgen dat alles, pragmatisch, tot in de puntjes georganiseerd was. Daar was ze tijdens de evenementen vaak zo druk mee bezig, dat het netwerken voor haar eigen bedrijf Karreman 010° (En denk er om, vergeet het gradenteken niet!) er vaak bij in schoot. Maar ook voor andere bedrijven en organisaties kan Noeky een hele goede stok achter de deur zijn. Dus denk aan Noeky als je hoort dat men op zoek is naar een goede projectmanager. Of zoals Bert van Leeuwen het omschrijft;"Adviseur voor zzp en mkb, mede-oprichter ZZPRO, business op bergschoenen, zeilen met ondernemers. Gedreven, secuur en altijd precies op tijd. Zo maar wat functies, rollen en begrippen die passen bij Noeky Karreman."

Vergezichten

Maar Noeky dacht ook aan de vergezichten. Waar gaan we als ZZPRO naar toe? Wat willen wij als bestuur voor onze leden betekenen? De voeten op tafel sessie werd nauwkeurig opgeschreven en op elke vergadering was en is het een aandachtspunt. De uitwerking is nog niet naar ons zin omdat we meer in gaan zetten op het persoonlijke contact en het verbinden van ondernemers met elkaar, maar zodra het weer veilig is en mag; dan gaat het huidige bestuur hier verder mee.

Tijd voor nieuwe vergezichten

Het ZZPRO Zeilteam won de afgelopen jaren menige wedstrijd tijdens Zeilen met Ondernemers, maar dat lukte alleen omdat Noeky aan het roer zat. Facebook, de website, de vele nieuwsbrieven, ook die pakte Noeky op en pas na de verwerking van haar kritische commentaar ging de communicatie de wereld in. Maar aan dit alles komt een eind Noeky legt zich volledig toe op haar eigen bedrijf en de uren voor ZZPRO passen niet meer bij die focus.

We zullen Noeky heel erg missen in het bestuur. Gelukkig blijft Noeky wel lid van ZZPRO. En wij vermoeden dat het niet moeilijk zal zijn om haar te verleiden zo af en toe eens met ons de kroeg in te gaan. En hopelijk neemt ze te zijner tijd ook weer als stuurman plaats in de zeilboot tijdens de wedstrijden. Als je Noeky eens bloedfanatiek wil meemaken, dan zou je eigenlijk eens een wedstrijd met haar mee moeten varen ;-)