borrel

20 oktober 2022 20:00

Feest ZZPRO 10 jaar!

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Het klooster Oude noorden

workshop

17 november 2022

Werkbezoek Iwan Klein

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Iwan Klein

ontbijtserie

04 november 2022 08:30

ZZPRO in zaken ontbijt

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Gusto Italiano

special

20 oktober 2022 20:00

Feest ZZPRO 10 jaar!

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Het klooster Oude noorden


 

De wereld gaat stap voor stap weer open. De anticipatie is al zichtbaar op de beurzen. Een unieke periode om met de dynamiek van enthousiasme aan de slag te gaan. Als je deze golf wil pakken en mee wil surfen naar een hoger niveau van welbevinden, flow en succes dan is nu het moment aangebroken.

Mijn naam is Rijn Vogelaar, auteur van ondermeer “De Superpromoter” en “De Enthousiasme Trilogie; Flame, Flow, Flood” en ik doe promotie onderzoek naar enthousiasme aan de universiteit Leiden. Op dinsdagmiddag 29 juni geef ik een online training over de dynamiek van enthousiasme voor een beperkte groep mensen. Na deze training heb je concrete handvatten om het enthousiasme van jezelf, je collega’s en je klanten aan te wakkeren. Deze dynamiek van enthousiasme maakt het leven aangenamer, je werk leuker en je verzilvert de kansen die in deze periode op je pad komen.

Vooraf krijgen de deelnemers een aantal opdrachten, zoals het invullen van een sterke kanten vragenlijst en het identificeren van een aantal superpromoters (mensen die enthousiast zijn over wat jij of jouw bedrijf doet in dit verspreiden).

Wil jij je opgeven voor deze online training van Rijn Vogelaar? Kijk dan hier op zijn website:

https://www.rijnvogelaar.nl/online-training/

164 5c18eb52a8a68