borrel

09 september 2022 16:00

Vrijdagmiddag borrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

25 mei 2022 10:00

Netwerken in de natuur

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Kralingse Bos

ontbijtserie

special

22 juni 2022 19:15

Vaarborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Wine bar Mendoza


 

De wereld gaat stap voor stap weer open. De anticipatie is al zichtbaar op de beurzen. Een unieke periode om met de dynamiek van enthousiasme aan de slag te gaan. Als je deze golf wil pakken en mee wil surfen naar een hoger niveau van welbevinden, flow en succes dan is nu het moment aangebroken.

Mijn naam is Rijn Vogelaar, auteur van ondermeer “De Superpromoter” en “De Enthousiasme Trilogie; Flame, Flow, Flood” en ik doe promotie onderzoek naar enthousiasme aan de universiteit Leiden. Op dinsdagmiddag 29 juni geef ik een online training over de dynamiek van enthousiasme voor een beperkte groep mensen. Na deze training heb je concrete handvatten om het enthousiasme van jezelf, je collega’s en je klanten aan te wakkeren. Deze dynamiek van enthousiasme maakt het leven aangenamer, je werk leuker en je verzilvert de kansen die in deze periode op je pad komen.

Vooraf krijgen de deelnemers een aantal opdrachten, zoals het invullen van een sterke kanten vragenlijst en het identificeren van een aantal superpromoters (mensen die enthousiast zijn over wat jij of jouw bedrijf doet in dit verspreiden).

Wil jij je opgeven voor deze online training van Rijn Vogelaar? Kijk dan hier op zijn website:

https://www.rijnvogelaar.nl/online-training/

164 5c18eb52a8a68