borrel

09 september 2022 16:00

Vrijdagmiddag borrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

25 mei 2022 10:00

Netwerken in de natuur

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Kralingse Bos

ontbijtserie

special

22 juni 2022 19:15

Vaarborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Wine bar Mendoza


 

Op 18 augustus 2020 schuiven de voorzitter van ZZPRO en Pieter Verkaik (partner van ZZPRO- lid Jessica Kelder) aan tafel op een Rotterdams terras met plannen om een aangeklede borrel te organiseren rond het door Pieter geschreven boek: Derby aan de Maas: Feyenoord – Sparta.

Helaas steekt Corona ook hier een stokje voor..De opgelegde maatregelen worden alsmaar verlengd. Rond begin april zijn we het zat. Dan toch maar digitaal!

Op 22 april jl. volgden zo’n 8 (bestuurs-)leden een 90-minuten durend interview met Pieter Verkaik vol historische feiten, wetenswaardigheden en mooie herinneringen. Soms over Sparta, soms over Feyenoord, maar meestal over die bijzondere wedstrijden tussen de mooiste clubs van Nederland.

Ondanks de beeldverbinding kwamen sfeer en inhoud van het boek goed over. Pieter en het bestuur maken plannen voor een tweede versie van de (uitgestelde) boekpresentatie. Nu alsnog live en op locatie in de heropende horeca van HIS. Het boek, dat verkrijgbaar is met een Feyenoord, of een Sparta kaft is het meer dan waard!

Wil je het boek nu al bestellen? Meld je op  en we brengen je in contact met Pieter Verkaik.