borrel

09 september 2022 16:00

Vrijdagmiddag borrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

17 november 2022

Werkbezoek Iwan Klein

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Iwan Klein

ontbijtserie

special

27 augustus 2022 13:00

ZZPRO Wielerclassic

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Molenlaan


 

DIT EVENEMENT IS VOL!!

Business op Bergschoenen is een back-to-basic retreat alleen voor ZZPRO-ers. Werken aan je business, in de bergen van de Vogezen. Een paar dagen er tussenuit om in volle focus aan je bedrijf te werken. Inschrijven kan tot eind mei. 

Zit je hoofd vol ideeën, maar ontbreekt het je op je eigen werkplek aan de rust en ruimte om deze uit te werken? Dan is het tijd om even uit je waan van de dag te stappen en je bergschoenen aan te doen! Even geen klanten of opdrachten, maar de rust van de natuur en de bergen. Zodat je de focus hebt om stappen te zetten: om je marketing aan te pakken, eindelijk dat ene blog eens te schrijven of een nieuw concept uit te werken. En te brainstormen met gelijkgestemde ondernemers.

Lekker in de Vogezen 's ochtends werken aan je bedrijf, in de middag naar buiten voor een heerlijke bergwandeling en 's avonds een kampvuurtje stoken. We zorgen voor structuur in de dag, maar er is geen vast programma.

Ga je mee?
Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee ivm het aantal slaapplekken in de herberg. Jouw investering bedraagt € 290,- voor 5 dagen/4 nachten, logies, gebruik faciliteiten en werkplek, benzinekosten en tolwegen (o.b.v. autovervoer). Deze prijs is exclusief eten en drinken (we koken gezamenlijk). Aanmelden kan tot eind mei. De retreat is van 2 tot en met 6 oktober 2019. De locatie is de Vogezen. De eigenaresse is Nederlandse.

Aanmelden kan via of