borrel

19 februari 2020 20:00

Borrel ZZPRO februari

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Wijnbar de Avonden

workshop

09 maart 2020 00:00

Superpromoter Academy

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Quartier du Port Rotterdam

ontbijtserie

21 februari 2020 08:45

ZZPRO in Zaken ontbijt 2020

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Gusto Italiano

special

25 juni 2020 19:30

Vaarborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Winebar Mendoza

DIT EVENEMENT IS VOL!!

Business op Bergschoenen is een back-to-basic retreat alleen voor ZZPRO-ers. Werken aan je business, in de bergen van de Vogezen. Een paar dagen er tussenuit om in volle focus aan je bedrijf te werken. Inschrijven kan tot eind mei. 

Zit je hoofd vol ideeën, maar ontbreekt het je op je eigen werkplek aan de rust en ruimte om deze uit te werken? Dan is het tijd om even uit je waan van de dag te stappen en je bergschoenen aan te doen! Even geen klanten of opdrachten, maar de rust van de natuur en de bergen. Zodat je de focus hebt om stappen te zetten: om je marketing aan te pakken, eindelijk dat ene blog eens te schrijven of een nieuw concept uit te werken. En te brainstormen met gelijkgestemde ondernemers.

Lekker in de Vogezen 's ochtends werken aan je bedrijf, in de middag naar buiten voor een heerlijke bergwandeling en 's avonds een kampvuurtje stoken. We zorgen voor structuur in de dag, maar er is geen vast programma.

Ga je mee?
Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee ivm het aantal slaapplekken in de herberg. Jouw investering bedraagt € 290,- voor 5 dagen/4 nachten, logies, gebruik faciliteiten en werkplek, benzinekosten en tolwegen (o.b.v. autovervoer). Deze prijs is exclusief eten en drinken (we koken gezamenlijk). Aanmelden kan tot eind mei. De retreat is van 2 tot en met 6 oktober 2019. De locatie is de Vogezen. De eigenaresse is Nederlandse.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.