Borrel op het terras

Borrel op het terras

Beginnend op 18 mei 2022

Bij Tines Bergselaan 231A 3038 CB Rotterdam

Geplaatst door Mirjam Fondse

Categorie├źn: Borrels

Gezien: 494


In mei hopen we dat het al weer lekker weer is en we mooi buiten kunnen borrelen. We hebben daarom nu ons oog laten vallen op Tines in het Oude Noorden. Natuurlijk onder voorbehoud dat de locatie dan nog bestaat en we op het terras mogen zitten. We hadden een prachtig lijstje en konden helaas daar wel wat locaties van afstrepen omdat ze niet meer bestaan. Maar we blijven volop optimistisch, mei gaat al richting de zomer en waarschijnlijk kunnen we dan echt wel lekker buiten zitten.

En het belangrijkste, we gaan buiten de grenzen van Hillegersberg-Schiebroek. We merken dat de leden ondertussen uit heel Rotterdam- boven de rivier -komen en daarom worden de borrels op meer verschillende locaties georganiseerd. Nog een leuke tip ? Geef het vooral door. 

Kom je ook gezellig borrelen en tips uitwisselen? Je bent van harte welkom. 

In het hart van Rotterdam-Noord, op loopafstand van Rotterdam Centraal, is sinds 2017 Brasserie Tines gevestigd. Tines is een eigentijdse, altijd vernieuwende en verrassend gezellige ontmoetingsplek voor iedereen in de buurt. Ons warme terras, karakteristieke interieur en gastvrije personeel geven je direct bij aankomst het gevoel dat je thuis bent!

Van heerlijk borrelen op ons prachtige terras, een uitgebreide lunch of diner: ons fantastische team staat 7 dagen per week voor je klaar.

 

We starten om 19.30 uur op het terras en blijven daar ook. Tines heeft binnen een besloten feest maar we zijn alsnog van harte welkom. De voorspellingen zijn dat het woensdag 27 graden wordt dus dat komt helemaal goed.