Het grote goedmaak diner

Het grote goedmaak diner

Van 18 november 2021 18:30 tot 18 november 2021 23:59

Bij Jack Rotterdam

Geplaatst door Mirjam Fondse

evenementen@zzpro.nl

Categorie├źn: Onze specials

Gezien: 329


Hopelijk hopelijk kunnen we in november het grote goedmaakdiner uitvoeren. Een tafel vol met leuke ondernemers die we een diner aanbieden om de afgelopen 1,5 jaar weer goed te maken.

De tijd dat we elkaar niet gezien hebben, geen verhalen hebben kunnen uitwisselen, de kletsjes en de onderlinge opdrachten. Het grote goedmaak diner gaat plaatsvinden bij Jack Rotterdam aan de Raampoortstraat. Maar we houden nog een slag om de arm of we dan niet weer in een lockdown of beperking zitten. We houden je op de hoogte! Uiteraard alleen voor leden, zonder partner. 

In principe gaat het door en kun je je inschrijven voor dit diner op een hele leuke plek in het centrum van de stad, met een mooi verhaal van deze ondernemer en een eigen ruimte voor onze club. We volgen het beleid van de ondernemer en mocht je hier vragen over hebben, dan kun je mij hier een mail over sturen. 

Dus ben jij al een tijdje niet meer aanwezig geweest bij het ondernemersnetwerk dat ZZPRO is, voel je dan extra welkom om hierbij wel aanwezig te zijn. Opgeven door een mailtje naar  dan reserveer ik alvast een mooie plek voor je! 

We kijken er naar uit om je weer te zien!

Namens het bestuur, 

Bert, Johan, Paul, Arie, Mirjam 

Jack Rotterdam ook cocktailbar  Jack Rotterdam Vinyl en cocktail  Jack Rotterdam kreeft