Sounds of Chocolate

Van 27 mei 2021 20:00 tot 27 mei 2021 21:30
Categorieën: Workshops
Labels: door leden

Sounds of chocolate

 
Een multisensorische ervaring waarbij u verschillende pralines proeft in combinatie met specifieke geluiden en muziek. Hoe beïnvloedt geluid onze smaakperceptie? En welke rol spelen onze herinneringen en gevoelens? Doe mee aan deze proeverij workshop speciaal voor ZZPRO leden. De kosten van het evenement worden gedekt door ZZPRO, terwijl het proefdoosje op eigen kosten is. De prijs van de box is 35 euro en bevat 15 verschillende pralines (5x3) plus speciale geluidscompositie. U kunt de doos dus delen met twee andere mensen bij u thuis (of ze allemaal opeten!).
 
Het evenement vindt plaats via zoom op donderdag 27 mei van 20.00 tot 21.30 uur.

Een bEat Dinner project van de food experience designer Valentina Gritti en de componist en multi-instrumentalist Leonardo Prieto Dorantes. Voor de proeverij gaan we gebruik maken van 100% plantaardige pralines, geproduceerd door een lokale chocolatier uit Delft, Dopaminechef. Ze bevatten noten en pinda's. 
 
Over mijn bedrijf:
Ik ben een Italiaanse food experience designer, een gastronoom en voedingswetenschapper met een holistische en creatieve mindset. Ik omarm verschillende eetculturen en werk samen met een breed scala aan voedselproducenten, van voedingsindustrieën tot kleinschalige boeren en inheemse gemeenschappen. Ik werk samen met chefs, kunstenaars en muzikanten om u buitengewone zintuiglijke ervaringen te bieden. @vale.gastronome www.valegastronome.com 
 
Aanmelden via deze link: https://forms.gle/LAZ4wtrnVXVajgbr5. Je meldt je rechtstreeks aan bij Valentina, zij verzorgt ook de facturering en hoe de chocolade bij jou in huis komt, dat stemmen jullie samen af. Aanmelden is mogelijk t/m Donderdag 20 Mei.