Workshop Feng Shui je huis (deels online, deels live)

Van 01 juli 2020 19:30 tot 01 juli 2020 21:00
Bij Mooi zo
Geplaatst door Mirjam Fondse
Categorieën: Workshops
Gezien: 88

Workshop Feng Shui je huis

Kan je huis of je thuiswerkplek een oppepper gebruiken na deze intensieve thuisleef periode? Voor meer balans en harmonie voor jezelf en het huiselijk leven? Dan is de workshop Feng Shui je huis iets voor jou. Lekker aan de slag met jouw huis, thuiswerkplek en je woonvragen. Met inzichten, praktische adviezen en inspiratie keer je huiswaarts. Ben je erbij?

Op woensdagavond 1 juli vindt de online sessie plaats voor de basiskennis gecombineerd op zondag 5 juli een praktisch dagdeel bij locatie Salon Mooizo in Hillegersberg. Op deze sfeervolle locatie is genoeg ruimte met gepaste afstand voor een kleine groep deelnemers.

Op woensdagavond 9 september en zondag 13 september 2020 vindt de workshop ook plaats.

Deelneemster Mirjam Fondse-Fischer:
Wat een geweldige workshop! Debby is fijn om mee te werken. Ze heeft veel kennis, brengt dit prettig en koppelt de theorie aan de praktijk, daarmee kon ik meteen aan het werk met ons (vakantie)huis. Ik ben zo benieuwd hoe het straks uitpakt in ons nieuw gebouwde vakantiehuis. Echt een aanrader deze workshop. 

Voor de ZZPRO leden geldt een korting. In plaats van €99,00 betaal je €85,00 inclusief drankjes en lekkernijen. Doe je mee?
Voor meer informatie en aanmelding: https://www.debbywezelenburgfengshui.nl/workshop-thuis-hui…/
of stuur een mail naar: 

 

workshop Debby Wezelenburg Feng Shui