Het Grote ZZPRO Goedmaak Diner, niet mogelijk ivm sluiting van de horeca tot half december

Van 19 november 2020 19:00 tot 19 november 2020 23:55
Geplaatst door Mirjam Fondse

De maatregelen hebben ons ingehaald. De horeca is dicht tot half december 2020. We prikken een nieuwe datum en houden jullie op de hoogte!

Het Grote ZZPRO Goedmaak Diner

Wat ziet 2020 er opeens anders uit dan verwacht! In plaats van alle leuke en gezellige borrels zijn we aan het zoomen, bellen en whatsappen. Het persoonlijke contact wordt erg gemist door veel mensen. Sterker nog het is essentieel voor het menselijke geluk volgens onderzoekers. Daarom, omdat wij jullie ook heel erg gemist hebben, het Grote ZZPRO Goedmaak diner!

We hebben een locatie gekozen! het is Jack Rotterdam. In het centrum van Rotterdam, voldoende parkeerplaatsen, een hele royale ruimte met veel plek om te zitten en lekker te eten. Alle kosten zijn voor ons, behalve de parkeer- en taxikosten. Jack zit in de hofbogen vlakbij het Hofplein. Je kunt er makkelijk komen met de fiets, brommer, auto en tram. Het is een ruimte met een restaurant deel, een royale bar waar de lekkerste cocktails gemaakt worden en een apart deel voor bijvoorbeeld feesten. Afhankelijk van het aantal gasten komt er dan nog een tweede zaal bij, die je goed kunt zien vanuit het eerste deel. Hier staat een muziekinstallatie waar de eigenaar regelmatig nog achter de draaitafel staat. Een relatief nieuwe locatie met een eigen keuken en eigen twist. Voor alle leden van ZZPRO. Om bij te kletsen, om mee te lachen en om mee te huilen. Om alle verhalen te horen en nieuwe samenwerkingen te laten ontstaan. Uiteraard volgen we alle regels van het RIVM, die op dat moment gelden. 

Dus heb jij zin om een avond lekker te eten, bij te praten met alle ondernemers uit HiS en Rotterdam die aangesloten zijn bij ZZPRO, je netwerk weer aan te halen en in een avond gezelligheid, geef je dan meteen op voor het grote Diner. Het diner wordt volledig door ZZPRO betaald, inclusief drankjes uit het nationale pakket. Aanmelden doe je via de button bovenin; deelnemen of door een mailtje te sturen naar  (vooral als je een, nog niet bij ons bekende, allergie of intolerantie hebt). Omdat het alleen voor leden is, moet je inloggen op deze website om je deelname te bevestigen!

  

Tot 19 november! 

Het bestuur van ZZPRO, Arie, Bert, Johan, Mirjam en Paul 

 

Gaan