Het Groot reünie ontbijt 2020 wordt verschoven

Van 10 april 2020 08:30 tot 10 april 2020 12:00
Categorieën: Ontbijten
Gezien: 286

Het grote reünie ontbijt wordt verschoven naar een nog nader te bepalen datum

 

Later in het jaar, 's ochtends staan de deuren van Rebelz aan de Rotte vanaf 08.15 uur wijd open voor alle reunisten van de ZZPRO in Zaken ontbijten. Johan Kauffman en het bestuur verwelkomen de gasten. Al heel snel zijn de oude bekenden weer opgezocht. Eenmaal aan tafel houdt iedereen een pitch. We hebben al een ochtend gehad over sport (was erg verrassend hoeveel verschillende soorten sport er beoefend werden), je favoriete boek, Rotterdam en ga zo maar door. 

Dit jaar heeft Johan weer een verrassende invalshoek bedacht. Jij pitcht voor een andere ondernemer. Je kunt dit van tevoren voorbereiden en je als koppel inschrijven. Mocht dit niet lukken, dan koppelen wij je aan een andere ondernemer. De pitch duurt één minuut en je mag hem invullen zoals je zelf wil. 

Schrijf je je als koppel in, dan krijg je korting :-) 

Het grote reünie ontbijt is exclusief voor deelnemers aan eerdere ontbijten. De kosten zijn € 20,- voor een individuele inschrijving waarbij wij je koppelen aan een andere ondernemer of € 35,- bij de inschrijving als koppel. Je ontvangt voorafgaand aan het ontbijt een tikkie voor de betaling en natuurlijk op de dag zelf de factuur. Allergieën vernemen wij graag. 

Rebelz aan de Rotte wordt momenteel verbouwd maar is klaar met verbouwen vanaf eind maart.

Inschrijven kan via een mail :  onder vermelding van je naam, je koppel en van jullie allebei je telefoonnummer. Dat telefoonnummer hebben we nodig zodat je een tikkie kan ontvangen van de penningmeester. 

 

ontbijt2019