ZZPRO golf; inschrijven kan weer!

Van 10 juli 2020 15:30 tot 10 juli 2020 20:00
Categorieën: Onze specials
Gezien: 365

Er is nog plek voor 2 mensen!

 

Samen met zakelijke relaties golfen en netwerken op de De Hooge Rotterdamsche

Op vrijdagmiddag 10 juli organiseren wij een ZZPRO 9-holes wedstrijd en een clinic* voor beginners. We starten in de middag om ±15:30 uur en na afloop tijdens de netwerkborrel drinken we een drankje met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Dit event is afhankelijk van het versoepelen van de maatregelen covid19. 


Inschrijven kan weer; http://bit.ly/zzprogolf

De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes. De spelvorm is Texas Scramble in flights van 3 a 4 personen. Natuurlijk is er een prijs voor het winnende team. Om aan de wedstrijd mee te doen heb je een GVB nodig (HC 54).

Nog geen ervaring met golf? Geen nood, ook als totale golf newby kun je meedoen aan deze activiteit!
De golfprofessionals van De Hooge Rotterdamsche verzorgen voor een klein groepje van maximaal 12 personen een clinic, waarin je de beginselen van putten en chippen leert. Op de driving range mag je je uitleven om de ballen zo ver mogelijk te slaan, en liefst ook een beetje rechtdoor... Bij voldoende aanmeldingen gaat de clinic door. 

De kosten van deelname clinic of golfwedstrijd kunnen we pas precies berekenen als we het aantal deelnemers weten. Het zal rondom €40,- zijn voor leden van ZZPRO en €50,- voor niet leden van ZZPRO. De kosten van de clinic zijn inclusief gebruik van golfclubs en golfballen. Voor de deelnemers aan de wedstrijd is de greenfee inbegrepen. Ook een welkomstdrankje en borrelhapjes na afloop zijn inbegrepen.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Op dit moment lijkt het mogelijk dat dit kleinschalige samenzijn door kan gaan. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan zullen we ons uiteraard daar aan houden. En natuurlijk blijft de basis; ben je verkouden, moet je niezen, hoesten of heb je koorts; dan blijf je thuis. Tijdens het golfen houd je de 1,5 meter in acht. 

https://www.facebook.com/events/1248927211965189/