Vaarborrel najaar

Van 01 oktober 2020 19:30 tot 01 oktober 2020 22:00
Geplaatst door Mirjam Fondse
Categorieën: Onze specials
Gezien: 565

Exclusief voor leden

De vaarborrel van 25 juni verplaatsen we, tot nader order, tot het najaar. Nieuwe datum volgt, zodra we meer weten vanuit de gemeente Rotterdam en het RIVM. 

We nodigen de leden graag uit voor onze vaarborrel. Het concept? We huren twee sloepen, iedereen neemt zijn of haar favoriete happen en drankjes mee en dan gaan de trossen los. We varen op de Bergse Voor- en Achterplas gedurende twee uur. Op de achtergrond zie je de skyline van Rotterdam. Tijdens de vaartocht hebben we altijd een voorstel rondje en waar iedereen op dit moment mee bezig is. Heb je een ondernemersvraag? Dan kun je die op dat moment in de groep gooien. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we je beter introduceren bij potentiële opdrachtgevers. 

De ZZPRO vaarborrel is alleen voor leden. Wij betalen de twee sloepen, de hapjes en drankjes neem je zelf mee. Mocht je op het allerlaatste moment verhinderd zijn dan is dat dubbel jammer. Wij kunnen je plek dan niet meer weggeven aan iemand die op de wachtlijst staat en jij mist een leuke avond. Omdat wij kosten hebben voor het huren van de sloep, bij late afmelding (tot 36 uur van te voren) vragen we je een bijdrage aan de huur. Het is namelijk zonde als er een plek leeg is. De no-show is € 15,00 per persoon. Opgeven via