ZZPRO borrel mei tot nadere informatie uitgesteld

Van 20 mei 2020 20:00 tot 20 mei 2020 23:00
Categorieën: Borrels
Gezien: 196

Conform de nieuwe richtlijnen van de regering en het RIVM verzetten wij de borrel bij 't Halve Maatje tot een nog te bepalen datum. 

 

Ergens in 2020 is de ZZPRO borrel bij de gezelligste huiskamerkroeg van Rotterdam. Daarom stond Henk ook op de cover van het inspiratiemagazine van de Rotterdampas in 2019. De kroeg is nu wereldberoemd in heel Rotterdam. 

Je kunt er kaasfonduen, bingoën, voetbal kijken, sjoelen, kaarten, pubquizzen. Henk van Beek maakt het graag gezellig, ouderwets gezellig. Sinds 10 jaar is hij de eigenaar van 't Halve Maatje. Samen Bram in de keuken is het de meest bekende huiskamer van het Kleiwegkwartier. Het is verkozen tot het gezelligste terras van Zuid-Holland en staat bekend om z'n overheerlijke spare ribs, kun je ook online bestellen en laten thuisbezorgen. Wil je de avond helemaal geslaagd maken? Ga dan eerst een hapje eten en daarna verder borrelen. Alle activiteiten van deze huiskamerkroeg kun je vinden op facebook. In maart wordt het hele terras verbouwd en in juni is dat klaar om gasten te ontvangen. 

Natuurlijk is ZZPRO altijd van harte welkom bij deze kroeg. "Geef mij maar een volle zaak, dan stuiter ik alle kanten op". Laat jij Henk stuiteren? Kom dan gezellig naar onze netwerkborrel ergens in 2020. Vanaf 20.00 uur vind je er het bestuur en we blijven vaak tot sluitingstijd. Peter is onlangs een nieuw avontuur begonnen in de buurt, "Thuis" op de hoek van de Jasonweg en Adrianalaan we wensen hem veel succes met de verbouwing en als het klaar is, komen we ook graag bij Peter langs.  

Huiskamercafé 't Halve Maatje

Kleiweg 325 Rotterdam