ZZPRO borrel april tot nadere informatie uitgesteld

Van 16 april 2020 20:20 tot 16 april 2020 23:00
Categorieën: Borrels
Gezien: 388

Sinds een paar jaar zit Scheffers aan het begin (of het einde) van de Peppelweg. Overdag en 's avonds kun je er een heerlijke bak koffie halen, een drankje doen of lekker eten. Naast de menukaart zijn er altijd speciale menu's te vinden op de grote borden aan de wand. De bediening is vriendelijk en Johan staat graag te koken. 

We zijn van harte welkom bij Scheffers in het eerste deel. Hier staan meerdere statafels zodat we met zo'n 25 tot 30 mensen prima kunnen borrelen. Johan, de eigenaar, voorziet ons altijd van een lekker borrelgarnituur. Omdat het centraal in Schiebroek gelegen is, is het goed bereikbaar voor de ondernemers uit Schiebroek, het Kleiwegkwartier en Hillegersberg. 

We starten om 20.20 uur en we blijven tot sluitingstijd. Je bent ook later op de avond welkom. Behalve leden van ZZPRO zijn ook de introducées van leden welkom. Heb jij een collega ondernemer voor wie dit netwerk interessant is? Neem hem of haar gerust mee. Het eerste drankje ontvang je van het bestuur, de overige drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeren kan voor de deur en ook voor de fiets is er genoeg plek. 

Brasserie Scheffers Lunch & Diner Schiebroek

Peppelweg 56a-58a
3053 GM Rotterdam