ZZPRO in Zaken ontbijt 2020

Van 13 maart 2020 08:45 tot 13 maart 2020 10:00
Geplaatst door Mirjam Fondse
Categorieën: Ontbijten
Gezien: 325

Zaken ontbijt

Meer dan 20 series ontbijten heeft Johan Kauffman al op zijn naam staan. Veel ontbijters sluiten weer aan bij een nieuwe serie. Er zijn al samenwerkingen uit ontstaan. Er staan mensen eerder voor op. Het levert werk op en vooral is het een gemoedelijk ontbijt op de vrijdagochtend in de winkel van Gusto Italiano aan de Kleiweg 199b. 

What's in it for me?

Johan Kauffman, penningmeester van ZZPRO, kent door de ontbijten iedereen. Hij kan mensen aan elkaar koppelen als ze een ondernemersvraag hebben. Hij kent jou en je bedrijf en kan je daardoor aanbevelen bij andere ondernemers. Gelukkig schuift ook Bert van Leeuwen, de voorzitter, regelmatig aan en kun je er ook andere bestuursleden vinden. En het toppunt is natuurlijk het afsluitende, grote reünie ontbijt op vrijdag 10 april 2020. 

Inschrijven

Inschrijven kan via de site als je lid bent, of je kunt een mailtje sturen naar . Geef ook van tevoren aan of je bepaalde ingredienten niet mag eten, dan houdt Bas Hoogstad van GUSTO ITALIANO hier rekening mee. De prijs voor zes ontbijten is € 65,00 voor leden en € 75,00 voor nog-niet-leden. 

Het is de bedoeling dat je zes aaneensluitende vrijdagochtenden aansluit bij het ontbijt. Mocht je een keer verhinderd zijn, geef dit dan graag tijdig door. De ontbijten vinden plaats op 7 februari, 14 februari, 21 februari, 6 maart, 13 maart en de laatste is op 20 maart. Vrijdag 28 februari vervalt, dat is een vakantiedag. 

Evenementen herhalingen