Borrel ZZPRO februari

Van 19 februari 2020 20:00 tot 19 februari 2020 23:00
Categorieën: Borrels
Gezien: 329

Uitnodiging

We nodigen je van harte uit bij onze maandborrel. Tijdens deze borrel ontmoet je andere ondernemers en kun je sparren over zakelijke aangelegenheden waar je een vraag over hebt. Of je kunt eens gezellig bijkletsen met iemand uit het netwerk die je wellicht al een tijdje niet hebt gezien. Je ontmoet er leden van ZZPRO, het bestuur en introducées zijn van harte welkom. 

Nieuwe leden worden altijd, van tevoren, persoonlijk uitgenodigd door de voorzitter Bert van Leeuwen. Ben je niet zo goed in netwerken of heb je niet eerder een borrel meegemaakt? Omdat onze borrels in de wijk zijn, kom je er vaak bekenden tegen. Misschien is die ene leuke buurvrouw uit de wijk ook wel een zelfstandig ondernemer? Of kom je de moeder van het schoolplein ook tegen bij onze ondernemersborrel. En anders stelt het bestuur je graag voor aan de mensen die er zijn. Zo wordt de drempel weer kleiner om aan te sluiten bij ZZPRO. 

We zijn te gast bij de Wijnbar de Avonden, Kleiweg 48b Rotterdam.

"Een stukje 18e arrondissement, maar dan midden in het Kleiwegkwartier. Sfeervol en laagdrempelig. Een bar om even lekker bij te kletsen met vrienden, het weekend in te luiden of het leven te vieren met je geliefde. Met heerlijke, duurzaam geproduceerde wijnen en onweerstaanbare kaas- & worst planken, maar ook met bier, cocktails en lekkere koffie van Giraffe."

Kom je ook langs? We zijn er vanaf 20.00 uur. Het eerste drankje krijg je vanuit ZZPRO, de overige drankje reken je zelf af. Ook introducees zijn van harte welkom.

We hebben een eigen facebook pagina, LinkedIn groep en versturen met regelmaat een nieuwsbrief. Verder hebben we naar onze 'leden' aan het begin van het jaar een ansichtkaart gestuurd met de jaarplanning. Daarna zijn er nog heel veel activiteiten bij gekomen. Kijk regelmatig op de website, dan ben je op de hoogte van alle activiteiten. 

 

 

Gaan