Borrel Kleinhandel

Van 26 september 2019 17:00 tot 26 september 2019 19:00

Extra borrel!

Een borrel voor, door en met andere netwerken

Leden van ZZPRO hebben in augustus en september een streepje voor. Ze kunnen proefdraaien bij Kleinhandel en kunnen daarna gebruik maken van een speciale aanbieding alleen voor leden met een fikse korting. Lees meer over dit aanbod: https://www.zzpro.nl/flexwerken. Behalve dit aanbod, biedt Kleinhandel ook een borrel aan om informeel kennis te maken. 

26 September 2019 tussen 17.00-19.00 uur is er een gezamenlijke borrel van de netwerken van Kleinhandel en het Groothandelsgebouw. De leden van ZZPRO zijn hier ook van harte welkom. Brendan Jansen op de Haar is de mede-eigenaar van Kleinhandel en hij geeft je graag een persoonlijke rondleiding in Kleinhandel. Hem kun je alles vragen over het werken bij Kleinhandel, de voor- en nadelen, de koffie en hoe het allemaal geregeld wordt. 

Je bent van harte welkom, meld je aan dan geven wij het aantal gasten door aan Kleinhandel en dan stellen we je aan elkaar voor tijdens de borrel. 

Het interessante van deze borrel is dat er naast de mensen van Kleinhandel ook de mensen van het Groothandelsgebouw zijn, reuze goed om te netwerken. 

Zien we je daar ook?

 

Het bestuur van ZZPRO, 

Bert van Leeuwen, voorzitter, Paul Kampman, secretaris, Johan Kauffman, penningmeester

Noeky Karreman, communicatie, Arie Smitskamp, webbeheerder, Mirjam Fondse, evenementen

Gaan

  • Community Builder Avatar mirjam