ZZPRO Golf event

Van 05 juli 2019 15:30 tot 05 juli 2019 19:00
Geplaatst door Viviane Strik
Categorieën: Onze specials
Labels: Golfen, Netwerken, Clinic
Gezien: 329

Samen golfen en netwerken op de De Hooge Rotterdamsche


Op vrijdagmiddag 5 juli organiseren wij, Viviane Strik en Wendy Pereboom, een ZZPRO 9-holes wedstrijd voor de golfers onder ons en een clinic voor beginners. We starten in de middag om ±15:30 uur en na afloop tijdens de netwerkborrel drinken we een drankje met uitzicht op de skyline van Rotterdam.
De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes. De spelvorm is Texas Scramble in flights van 3 personen. Natuurlijk is er een prijs voor het winnende team. Om aan de wedstrijd mee te doen heb je een GVB nodig (HC 54).


Nog geen ervaring met golf? Geen nood, ook als totale golf newby kun je meedoen aan deze activiteit!


De golfprofessionals van De Hooge Rotterdamsche verzorgen voor een klein groepje van maximaal 12 personen een clinic, waarin je de beginselen van putten en chippen leert. Op de driving range mag je je uitleven om de ballen zo ver mogelijk te slaan, en liefst ook een beetje rechtdoor...


De kosten van deelname clinic of golfwedstrijd kunnen we pas precies berekenen als we het aantal deelnemers weten. Het zal rondom €40,- zijn voor leden van ZZPRO en €50,- voor niet leden van ZZPRO. De kosten van de clinic zijn inclusief gebruik van golfclubs en golfballen. Voor de deelnemers aan de wedstrijd is de greenfee inbegrepen. Ook een welkomstdrankje en borrelhapjes na afloop zijn inbegrepen.
Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Doe dat in ieder geval uiterlijk 20 maart in verband met de reservering van de golfbaan. 25 maart sturen wij een mail met de exacte kosten. Betaling is dan ook officiële inschrijving.

 

Inschrijven kan via dit document, het document wordt direct verstuurd naar de organisatie; Viviane Strik en Wendy Pereboom. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdw1sQXeogV3GxyG-_eBowrjgYmXyarvQfOlCUpeuU4QrCzMA/viewform

 

Geïnteresseerd