ZZPRO Wijn & Spijs

Van 21 november 2019 19:00 tot 21 november 2019 22:00
Categorieën: Workshops

Op de derde donderdag van november doet ZZPRO al jaren iets bijzonders. Een Jaarcongres, of een Zaken&Swingen-workshopavond. Dit jaar hebben we een bijzondere wijn- en spijsproeverij onder leiding van Unico Wilkens, wijnhandelaar en kokgek.

Waarom smaakt goede wijn met een mooi gerecht soms toch niet helemaal lekker? Nou eigenlijk om dezelfde reden als waarom twee leuke mensen niet automatisch een goed setje vormen. Maar als je de goede wijn met het juiste karakter serveert samen met een gerecht met een passend karakter, dan gaat het vast goed. 

Verwacht deze avond een theoretische uitleg over het combineren van wijn&spijs. Maar praten over wijn zonder het te mogen drinken, dat kan natuurlijk niet. Daarom laten we ook vijf wijnen proeven in combinatie met een paar kleine hapjes. Daarbij zullen we laten zien dat kleine aanpassing in het gerecht soms grote gevolgen kunnen hebben voor de combinatie. Doe er je voordeel mee met je kerstdiner!

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten zijn €35,00 per persoon, je ontvangt van tevoren een factuur. Na betaling is de deelname defintief. 

Allergieën voor bepaalde ingrediënten graag van tevoren aangeven, dan houdt Unico daar rekening mee. 

 

 

 

Gaat

Geïnteresseerd