Hoe zet ik mijn bedrijf in de spotlights?

Van 06 november 2019 19:00 tot 06 november 2019 22:00
Geplaatst door Esther Janssen
Categorieën: Workshops

Esther Janssen, eigenaar en oprichter Wijvan010, geeft een workshop over hoe je je bedrijf in de spotlights zet. 

Wijvan010 is een Rotterdams PR bureau dat werkt voor bedrijven met het netnummer 010. En voor bedrijven met andere netnummers ? die gecharmeerd zijn van onze aanpak en resultaten.

Workshop ‘Hoe zet je je bedrijf in the spotlights?’

Als zelfstandig ondernemer is eén van jouw grootste uitdagingen het positioneren van je eigen bedrijf en het werven van nieuwe klanten. Opvallen tussen andere vakgenoten en zzp-specialisten en naambekendheid hebben zijn hierbij een must om je business te laten groeien.
Aandacht in de media is daarin een enorme aanjager en zet jou én jouw bedrijf in het meest gunstige geval, in een klap in the spotlights! Maar hoe pak je dat aan? Een doordachte pr-strategie is hierbij nodig en PR-professional Esther Janssen van Wijvan010 helpt je daar graag bij. Misschien zit jij straks wel bij Beau of Jeroen Pauw aan tafel?

Onderdelen die tijdens deze workshop aan bod komen zijn:
- De kracht van PR
- Inzicht in het huidige medialandschap
- Wat communiceer je?
- Hoe en aan wie?
- Wat wil je ermee bereiken?
- Hoe genereer je publiciteit?
- En natuurlijk praktische tips uit de praktijk die direct toepasbaar en goed realiseerbaar zijn!


Aanmelden via
Datum: woensdag 6 november. Inloop 18.30 u Start 19.00 u tot 21.30 u (max. uitloop tot 22.00 u)
Locatie: PR-bureau Wijvan010, Prins Hendrikkade 14 (2e etage), Rotterdam (Noordereiland)
Kosten: 45 euro (excl. 21% btw) Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. 

We kennen de weg

We helpen bij het helder krijgen van het verhaal voor jouw bedrijf of product, en geven communicatieadvies: rechtstreeks naar de doelgroep en/of via de media. Of dit nu de krant, een website, social media, een influencer of blog is, wij kennen de weg in deze wereld. We hebben dagelijks met deze media te maken en zitten bovenop het nieuws. Niet vreemd, want nieuwsgierig zijn zit in ons DNA.

Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vak. Met slechts een doel: onze klanten en opdrachtgevers iedere keer weer opnieuw verrassen en inspireren met aansprekende voorbeelden, een vernieuwende aanpak en atypische inzichten.

Frisse ideeën

Wijvan010 is een kritische, maar eerlijke, en constructieve sparringpartner. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn om frisse ideeën en toepassingen in te brengen om het maximale eruit te halen. We zoeken daarbij graag de grenzen op en nemen hierin de klant bij de hand. Moeten we daarvoor een stapje harder lopen, dan vinden we dat prima. Wij gaan bovenal voor kwaliteit en het hoogst haalbare resultaat!

Aan een half woord genoeg


In de omgang zijn we lekker no-nonsense en zonder opsmuk. ‘What you see, is what you get’, zeg maar! Daarin komen die Rotterdamse roots sterk tot uiting. We hebben de doenersmentaliteit en spreken de taal. Slechts een half woord is genoeg om direct aan de slag te gaan. Niet voor niets leggen wij eerst al onze klanten langs onze Rotterdamse meetlat.
We geloven in een persoonlijke klik, lef, een open mind en gelijkwaardigheid. Voor ons is ‘afspraak is afspraak’ heilig, en we gaan voor de lange termijn.

Wil je weten waar dit Rotterdamse bedrijf jou kan helpen met het meer op de kaart zetten van je eigen bedrijf? Volg dan de workshop van Esther op 6 november. De prijs is € 45,00 per persoon. Aanmelden via Esther Janssen: