Het groots reünie ontbijt

Van 19 april 2019 08:30 tot 19 april 2019 13:00
Categorieën: Onze specials, Ontbijten

Het is Goede Vrijdag 2019, iedereen zit klaar in de zaal van Rebelz aan de Rotte. Een paar dagen van tevoren heb je een mail gehad van Johan Kauffman met een opdracht om iets voor te bereiden. We weten nog niet wat maar het wordt weer iets leuks. Daarna houdt iedereen een korte pitch over zijn of haar voorwerp. Je leert je mede-ondernemers kennen op een andere manier. Zingend, grappig, kunstzinnig, filosofisch. Het zijn altijd mooie momenten tijdens dat reünie ontbijt. De tijd vliegt veel te snel voorbij en je wilt ook nog die en die èn die spreken....

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het reünie ontbijt is alleen toegankelijk voor mensen, die eerder bij een ontbijtserie zijn geweest. Je ontvangt een factuur en de betaling vindt of van tevoren plaats via een tikkie of je kunt op de dag zelf pinnen. De prijs voor het ontbijt is € 17,50 p.p.

De deur gaat open om 8.30 uur en we starten om 9.00 uur. 

Wij kijken weer uit naar alle mooie verhalen en bijzondere samenwerkingen die zijn ontstaan tijdens en uit de ontbijten van ZZPRO!

 

 

 

 

Toegankelijkheid

  • Rebelz aan de Rotte is alleen te bereiken via een trap naar de ingang. 
  • Het openbaar vervoer is op 15 minuten lopen afstand, de tram, trein en bus stoppen bij Station Noord.
  • Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen in de buurt en je kunt je auto in de wijk parkeren of op het parkeerterrein aan de binnenzijde van Rebelz. 
  • het team van Rebelz aan de Rotte houdt rekening met voedselintoleranties en allergieën, geef die van tevoren door bij je inschrijving. 

 

 

Going