Vrijdagmiddag borrel in het centrum van Rotterdam

Van 09 september 2022 16:00 tot 09 september 2022 20:00
Categorieën: Borrels

Vrijdagmiddag borrel bij het Weena in het centrum van Rotterdam

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom bij onze eerste vrijdagmiddagborrel. We gaan naar het centrum in Rotterdam namelijk het Weena. Het eerste drankje ontvang je van het bestuur, de overige drankjes zijn voor eigen rekening. Introducees zijn van harte welkom en neem je visitekaartjes mee. 

Weena is gevestigd tussen de hoogbouw rondom Centraal Station. Een fijne plek om even je bureau te verlaten voor een goed kopje koffie. Een plek waar je terecht kan voor een snelle lunch of een culinair hoogstandje met een goed glas wijn.

Genieten van dat wekelijkse, wisselende biertje van de tap die je aangeraden is met een grote glimlach van een Weena member. Uiteraard met je vriendengroep aan de gefrituurde snacks en de avond is dan compleet. Weena is ook zeer geschikt voor after-work borrels en voor grotere groepen is er aparte ruimte met een eigen bar tot beschikking.

Weena 202
3012 NJ Rotterdam

010 720 09 09

Genieten op ons terras? Of aan een tafel in onze zaak voor een borrel of lunch?

Dit kan zonder te reserveren. We hebben genoeg plek op ons terras en in de zaak dus doen wij niet aan reserveringen. Meld je bij onze bediening en dan zorgen we voor een tafeltje voor je!

Voor groepen groter dan 6 personen, stuur een mail naar voor de mogelijkheden. Dat hebben we gedaan, er is gereserveerd op naam van ZZPRO. Je bent welkom vanaf 16.00 uur en er zit geen reservering achteraan ;-)