Feest ZZPRO 10 jaar!

Van 20 oktober 2022 20:00 tot 20 oktober 2022 22:00
Categorieën: Borrels, Onze specials
Gezien: 633

ZZPRO bestaat dit jaar 10 jaar, tijd voor feest!

 

We nodigen je van harte uit op ons 10-jarige feestje. Op 20 oktober vieren we dat we al 10 jaar het gezelligste, leukste, warmste en langstbestaande zzp'er in beeld netwerk zijn van Rotterdam ;-)

Ooit ontwikkeld door de KvK en de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek met het project zzp'er in beeld en nu al 10 jaar zelfstandig. We kijken de komende periode nog wat vaker terug. 

Wat gaan we doen? We hebben het Klooster Oude Noorden gereserveerd. We hebben de grote zaal waar we een ouderwets dansfeest gaan houden met DJ Raimond. Hij heeft al eerder bij ons gedraaid en was een vaste dj bij de Kroepoekfabriek. Maar ook hebben we een ruimte in het Klooster waar iedereen met elkaar kan bijpraten. 

We vragen een bijdrage van € 10,00 per persoon en daar zit in de entree, de drankjes en (eenvoudige) hapjes en de dj. En natuurlijk een feestelijke, gezellige, onvergetelijke, mooie ZZPRO Avond!

Inschrijven kan via de website. Je logt eerst in en klikt dan op de button deelnemen. Je kunt de informatie dan meteen in je agenda laden. Of je stuurt een mail naar  en dan komt je mail binnen bij mij, Mirjam, organisator van het eerste uur en ook al 10 jaar verbonden met ZZPRO. 

Praktisch

Locatie Klooster het Oude Noorden in Noord. Je kunt parkeren maar er zijn niet veel parkeerplaatsen. Fietsen kun je er wel kwijt en de locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Ruivenstraat 81, 3036 DD Rotterdam. 

Toegankelijkheid, de locatie is slecht toegankelijk voor mensen die niet goed kunnen traplopen. 

Entreeprijs is het symbolische bedrag van € 10,00 in het kader van 10 jaar ZZPRO * 

Starttijd 20.00 uur, om 20.30 uur begint DJ Raimond te draaien, tot sluitingstijd van 23.00 uur. 

Uiteraard houden we alle ontwikkelingen rondom Covid in de gaten en zo nodig passen we de programmering aan. Maar we hopen dat we gewoon elkaar kunnen treffen. 

 * ben je een ondernemer die deze bijdrage niet kan missen, neem dan contact op met de penningmeester. Alle ZZPRO-leden en oud-leden zijn welkom bij het feest, dus laat een tientje geen belemmering zijn. 

 

Gaan